Weet jij wat ‘lit’, ‘squad’ en ‘cray’ betekenen? Check je minstens 12 keer per dag je Snapchat? Ben je een creatieve duizendpoot? Is je lievelingsdier een unicorn? Beschrijven je vrienden je als een echte prankster? En vooral: ben je extreem FUN?!? Dan ben jij de ideale kandidaat om de vakantiejob van je leven te beleven en twee weken lang Fanta in handen te nemen.

Fanta is op zoek naar twee jobstudenten om het merk in handen te nemen.Wie tussen 16 en 29 augustus een plek wil bemachtigen in het Fanta-team en mee brainstormen over campagnes en krankzinnige ideeën, live reporten op de Fanta Snapchat en tal van andere ervaringen beleven, kan zich kandidaat stellen voor een unieke vakantiejob.

Daarvoor maak je een promofilmpje van 10 seconden waarin je Fanta op een zotte, originele en creatieve manier promoot. Vergeet daarbij zeker het zinnetje ‘werken bij Fanta? De allercoolste vakantiejob ooit!’ niet. Post je creatie via Snapchat (@fantabelgium) of op je Facebook- of Instagrampagina met #FantaSummerjob #FANTAxME en wie weet zit je eind augustus in de directeursstoel…

Ontdek de vacature op www.fanta.be