Bijna weekend! Dat betekent plannen maken voor leuke uitstapjes buitenshuis en gezellige avonden thuis. Wat ons betreft hoort daar een lekker verfrissend drankje bij! Maar welk drankje past het beste bij welk moment? Wij geven je vijf bruisende tips, enjoy!

Barbecue in de tuin

Nodig je vrienden, familie of buren uit voor een gezellige barbecue in de tuin. Zorg voor voldoende lekkernijen voor op de grill, maar vergeet vooral ook niet na te denken over lekkere drankjes. Kies voor een anderhalve literfles Chaudfontaine natuurlijk mineraalwater, plat of bruisend, én serveer je gasten ook iets verrassends, als Honest. Een verfrissende, caloriearme dorstlesser gemaakt van kruidenthee, versterkt met natuurlijke fruitsappen en licht gezoet met biologische rietsuiker.

Barbecue in de tuin

Picknicken in het park

Een picknick in het park organiseren met een leuke groep vrienden is altijd een goed idee. Zorg voor een groot deken, een paar lekkere hapjes en verschillende blikjes Fanta; van Fanta orange zero sugar tot Fanta exotic en van Fanta lemon tot Fanta mezzo. Zo is er voor ieder wat wils. Heb je de nieuwe Fanta zero pink pomelo al geprobeerd? Een heerlijk zomerse dorstlesser zonder suiker.

Winkelen

Zin om te shoppen of moet je enkel de stad in voor een boodschap? Dan is een klein blikje (150 ml) Coca-Cola light gemakkelijk mee te nemen en een ideale dorstlesser zonder suiker en zonder calorieën.

Relaxen op het strand

Heerlijk om op warme zomerdagen naar het strand te gaan voor een verfrissend zeewindje, terwijl je er eindelijk aan toe komt om een boek te lezen in een relaxte strandstoel. Afkoelen én hydrateren doe je hier met een paar halve literflesjes Chaudfontaine fusion citroen of Chaudfontaine fusion limoen & munt – net welke je voorkeur heeft. Dit mineraalwater prikkelt fris op de tong en heeft een subtiel smaakje.

Verfrissing op het strand met Chaudfontaine Fusion

Organiseer een vriendinnenavond

Nodig je vrienden uit en maak het thuis gezellig met FÏNLEY, de verfrissende alcoholvrije en caloriearme drank in zes verfijnde natuurlijke smaken: bloedsinaasappel-pompelmoes, sinaasappel-cranberry, citroen-vlierbloesem en de feestelijke mocktails Mojito, Spritz en Royal zullen het al helemaal goed doen. Extra leuk om het te presenteren in bijzondere cocktailglazen met crushed ice en vers fruit. Het feest kan beginnen!