Nu Tournée Minérale van start is gegaan, ben jij vast ook nog op zoek naar dat perfecte alcoholvrije drankje om van te genieten. Maar welke smaken en mocktails passen nu eigenlijk specifiek bij jou? Een sprankelende Fïnley Mojito of eerder een subtiele Fuze Tea Peach Hibiscus? Ontdek hier welke alcoholvrije cocktail het best bij je past op basis van jouw sterrenbeeld!

Ram (21 maart t/m 20 april)

Voor jou liefst geen zoete, roze mocktail, maar eentje die krachtig en tegelijkertijd verfrissend is zoals de Chaudfontaine Fusion watermeloen-komkommer of de Coca-Cola light lemon.

Stier (21 april t/m 20 mei)

Als stier hou je van luxueuze texturen. Daarom past de Fïnley Citrus-Granaatappel perfect bij jou. Andere drankjes die tot je favorieten behoren: de fluweelzachte en frisse Chaudfontaine Mandarijn en Kamille en de subtiele Fuze Tea Peach Hibiscus.

Tweeling (21 mei t/m 21 juni)

Als enthousiaste tweeling ben je altijd wel in voor iets nieuw en ben je gek op leuke combinaties. Daarom is de Honest met granaatappel & bosbessen helemaal iets voor jou. Andere alcoholvrije drankjes die je ook kunnen bekoren zijn de Fïnley Ananas-Komkommer-Munt en de Coca-Cola zero sugar raspberry met zijn heerlijk zachte frambozensmaak.

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

Als kreeft houd je van warmte, gezelligheid en comfort. Daarom gaat jouw voorkeur uit naar échte klassiekers. Doe jou dus maar een Sprite Lemon Lime, Fanta Orange of Coca-Cola Original.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Voor jou is enkel het beste goed genoeg. Jouw voorkeur gaat uit naar sterke en intense smaken. Meestal kies je voluit voor champagne of frisse bubbels. Een Appletiser met zijn royale en sprankelende smaak alsook een heerlijk frisse Fuze Tea Mango Chamomile zal je weten te appreciëren.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Jij bent altijd verstandig en betrouwbaar en houdt van eenvoudige dingen. Jouw leuze is ‘keep it simple’. Daarom is een frisse Coca-Cola zero sugar met een schijfje citroen jouw perfecte drankje. Andere alcoholvrije drankjes die bij jou passen: Chaudfontaine Fusion Limoen & Munt en Chaudfontaine Fusion Framboos & Limoen.

Weegschaal (23 september t/m 23 oktober)

Je wikt en weegt, maar kan toch geen beslissing nemen. Met een frisse Coca-Cola Original of Fuze Tea Sparkling kan je daarom niet verkeerd doen.

Schorpioen (24 oktober t/m 21 november)

Jij houdt van vurige en intense combinaties. Geef jou dus maar een pittige Fïnley Spritz of Coca-Cola light Ginger Lime.

Boogschutter (22 november t/m 20 december)

Jij bent een avonturier en drinkt graag een bijzonder en mysterieus drankje. Daarom is de Nalu Passion op basis van bessen, mangosteen, perzik, peer, een vleugje witte thee en kokoswater helemaal jouw ding. Maar ook de Sprite Zero Komkommer zal jou weten te verrassen.

Steenbok (21 december t/m 19 januari)

Jij houdt het graag clean, helder en classy. Daarom zijn de Fïnley Lemon-Elderflower en de Chaudfontaine Fusion Citroen met frisse toetsen jouw perfecte alcoholvrije drankjes.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Jij bent heel uiteenlopend en houdt van verrassingen. Daarom wil jij een drankje dat niet verveelt zoals de Coca-Cola light Exotic Mango of de Fïnley Pompelmoes-Bloedsinaasappel.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Jij bent een romantisch en fantasierijk type dat houdt van zoete smaken. Jouw ideale en alcoholvrij drankje is een Fanta Strawberry Kiwi Zero. Ook de Fïnley Mojito en de Monster Punch MIXDD, met tropische smaken van appel, kers en veenbes kunnen jou bekoren.