Op zoek naar leuke griezeldrankjes- of accessoires voor op jouw Halloweenfeestje? Dan ben je bij Fanta aan het juiste adres, want het merk heeft de handen in elkaar geslagen met de beroemde Israëlische illustrator en designer Noma Bar. Hij ontwikkelde 4 unieke limited edition designs: een heks, een zombie, een vampier en een skelet.

Noma Bar (°1973), wereldwijd bekend om zijn animaties en illustraties, maakt in zijn designs gebruik van negatieve ruimte, kleur, vorm, iconografie en speelse composities. Hij kan op een fantastische manier mini-verhalen vertellen in één enkele illustratie. Bovendien is het ook mooi om te zien hoe Noma het element van ontdekking toevoegt aan zijn werk. Fantafans zullen zich moeten inzetten om alle verborgen visuele boodschappen te vinden. Het is een beetje alsof je op een visuele schatjacht gaat. Fun verzekerd dus! En bijgevolg een perfect match met Fanta waar alles rond fun draait.

Illustrator en designer Noma Bar

Halloween fun met Fanta

Tot en met 11 november 2017 zijn de Fanta verpakkingen voorzien van deze Halloween designs. De Fanta verpakkingen kregen niet alleen een aangepast design, er is ook een unieke Snapchat-actie aan verbonden. Zo kan je de Snapcode (een soort QR-code) op de deelnemende verpakkingen scannen zo vaak je maar wil en toegang krijgen tot exclusieve Halloween filters en lenzen (5 filters en 4 lenzen). Elke dag is er een andere lens/filter beschikbaar, je weet dus nooit van tevoren wat je die dag zal ontdekken. En hoe dichter bij Halloween, hoe griezeliger de lenzen en filters! Als de code niet werkt, ga je best eerst na of je die correct gescand hebt. Neem zeker ook een kijkje bij de veelgestelde vragen over deze actie op de Fanta-website.

Nieuwe limited edition smaak: Fanta Apple Cherry

Naast de griezelige lenzen en filters, is er ook een nieuwe limited edition smaak: Fanta Apple Cherry. Deze is beschikbaar in 250ml pet.

Nieuwe limited edition smaak: Fanta Apple Cherry

Deelnemende verpakkingen

Je kan alle limited edition Fanta Halloween verpakkingen meteen herkennen aan het Halloween design. Je vindt de Halloween figuren terug op de volgende Fanta verpakkingen:

-          Nieuwe Fanta Apple Cherry 250 ml pet

-          Fanta Orange: 250ml PET – 330ml CAN – 500ml pet

-          Fanta Lemon: 330ml CAN – 500ml pet

-          Fanta zero Orange: 330ml CAN – 500ml pet

-          Fanta zero Lemon: 330ml CAN

-          Fanta Mezzo: 330 ml CAN

-          Fanta Exotic: 330ml CAN

Ben je fan van Fanta en hou je van Halloween? Volg ons op Snapchat door fantabelgium als vriend toe te voegen en beleef fun met onze Fanta Halloween filters en lenzen. Happy Halloween!