Op 14 juni trapt gastland Rusland het WK Voetbal op gang, maar voor de vele voetbalfans is het feest nu al begonnen. Wij doen ook onze duit in het zakje met Rode Duivels-blikken, tickets voor het WK* en een stevige portie nationale trots.

Coca-Cola zet met plezier zijn schouders onder het België-gevoel in de aanloop naar het WK Voetbal. Dat doen we als de officiële partner van de 2018 FIFA World Cup RussiaTM, maar tegelijk is ons merk ook al lange tijd partner van de Koninklijke Belgische Voetbalbond.

Dat doen we niet enkel omdat we graag dromen van een Belgische wereldtitel, maar ook en vooral omdat Coca-Cola en voetbal een aantal fundamentele waarden delen. Denk maar aan mensen verbinden, samen feesten en samen bijzondere momenten beleven.

Wereldsterren op onze blikjes

Om de daad bij het woord te voegen, injecteren we een stevige portie nationale trots in de aankomende feestvreugde. Op het programma staan een verrassende tv-spot, een postercampagne, impactvolle winkelcommunicatie en aandacht op de sociale media. Maar dé eyecatcher binnen de campagne zijn ongetwijfeld de Rode Duivels-blikken die je vanaf nu in de markt vindt.

In totaal kan je vijftien verschillende spelers verzamelen op de 33 cl blikjes van zowel Coca-Cola original taste, Coca-Cola zero sugar als Coca-Cola light taste. Zo kan je op zoek gaan naar Eden Hazard, Thibaut Courtois, Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne, Jan Vertonghen, Thomas Meunier, Axel Witsel, Marouane Fellaini, Yannick Ferreira Carrasco, Nacer Chadli, Vincent Kompany, Dries Mertens, Toby Alderweireld, Moussa Dembélé en Michy Batschuayi.

 

Ga zelf naar het WK

Daarbovenop organiseren we een wedstrijd waarbij je tickets voor het WK kan winnen. Tussen 2 april en 13 mei zullen elke week twee duo’s in de prijzen vallen. De winnaars verzilveren een plekje in de tribune tijdens België-Tunesië in Moskou, en natuurlijk zijn vluchten en een hotelovernachting inbegrepen.  

Deelnemen kan via de unieke code die je vindt onder de lipjes en de doppen van de deelnemende verpakkingen (blik 33cl en petfles 1,5l) – meer informatie hierover op cocacola.be/fifa

En nu duimen voor onze Rode Duivels, die we alvast een geslaagd toernooi en een plekje in de finale op 15 juli toewensen!

*OCBS Tombola CDSB KB-AR 18/12/2016