Hoe zien de eerste dagen van een medewerker van Coca-Cola eruit? Wel, boordevol opleidingen over alle aspecten van onze drankjes, inclusief een bezoek aan het productie- en distributiecentrum in Antwerpen. Een blik achter de schermen.

Via de RED University worden nieuwkomers meteen ondergedompeld in de verschillende merken en producten. Ook ervaren rotten (die bv. van job veranderen) zijn trouwens welkom. Ze krijgen er opleidingen over de drankjes, de distributie, het commerciële aspect en zoveel meer. En dat door experts uit het bedrijf zelf die de belangrijkste nieuwigheden over hun vakgebied delen. Zodat onze medewerkers als een volleerd ambassadeur buitenstaanders wegwijs kunnen maken in de wondere wereld van Coca-Cola.

Wij gingen een kijkje nemen op het moment dat de eerste lichting een bezoek bracht aan het productie- en distributiecentrum in Antwerpen. Benieuwd naar hoe zij de RED University ervaarden?

Check openstaande vacatures bij Coca-Cola Services & Coca-Cola European Partners (link: https://nl.cocacolabelgium.be/ons-bedrijf/jobs-bij-coca-cola)