Een Coca-Cola flesje is natuurlijk het best wanneer het vol is, maar ook leeg kan je er nog heel wat mee doen. Er leuke en hippe woonaccessoires van maken bijvoorbeeld: zo creëer je iets unieks. Maak het thuis gezellig met deze inspirerende tips.

Hangende vazen

Dit idee kan je zo simpel of ingewikkeld maken als je zelf wilt. Snijd een PET-fles doormidden, prik gaatjes in de zijkanten, haal hier een felgekleurd lint of touw doorheen en je hangende vaas is klaar. Leuk voor een gerbera, tulp of roos.

Wil je liever glazen flesjes gebruiken, koop dan een metalen ring die je aan de muur kan bevestigen. Steek de hals van het Coca-Cola flesje door de ring en schroef deze vast. Met een paar flesjes op een rij krijg je een heel leuk effect. 

Je hoeft de vazen niet op te hangen, je kan ze natuurlijk ook gewoon op de keuken- of tuintafel zetten. Doe wat water en je lievelingsbloemen in de exclusieve Coca-Cola vazen en voilà: meer kleur in huis!

Strand in een flesje 

pimp-je-huis-met-coca-cola-flesjes-body3.jpg
Haal deze zomer het strand in huis! Spoel een leeg Coca-Cola flesje uit en laat het goed drogen. Vervolgens doe je er gekleurd zand in (je vindt het in elke hobbywinkel). Wil je een uniek patroon, dan kan je elk laagje zand met een potlood een bepaalde richting opduwen voor je de volgende laag aanbrengt. Tenslotte schroef je de dop of een kurk er weer stevig op zodat je kunstwerk goed bewaard blijft.