Influencers kennen we vaak enkel van hun foto’s en video’s waarin ze ons meenemen in hun wereld. Natuurlijk is dat maar een stukje van wie ze zijn. Wij waren benieuwd naar de stukjes die we nog niet kenden. Wat boeit Jamie-Lee Six bijvoorbeeld?

Ons goed voornemen? Op de cola gaan bij bekende influencers. Om te ontdekken wat hen boeit, wat hen ontroert en wie de persoon achter dat Instagram-profiel is.

De eerste die ons warm ontvangt is Jamie-Lee Six. Ze heeft net de kaap van 175.000 volgers (!!!) gerond, maar is natuurlijk ook gekend als actrice. Haar debuut kende ze al in 2010 met een rol in televisieserie Ella. Ze was toen twaalf.

Jamie-Lee Six als Amber in D5R

Helemaal bekend werd ze met haar hoofdrol als Amber in de serie D5R – wat staat voor ‘De Vijver’. Die liep van 2014 tot 2018 op Ketnet, maar gaat nu succesvol verder op de website van MNM en via Telenet Play en YouTube.

In 2020 zal ze trouwens haar debuut maken in het theater. Weer zo’n mijlpaal…

Maar over haar carrière hebben we het niet tijdens ons bezoek. Wel over haar lievelingsplekken - om uit te gaan, een hapje te eten of te sporten – over haar dromen en over haar kijk op het milieu. Wist je trouwens dat ze zelf een stukje koraal heeft ‘geadopteerd’?

Ga mee op bezoek bij Jamie-Lee Six.