Influencers kennen we vaak enkel van hun foto’s waarin ze ons meenemen in hun wereld. Natuurlijk is dat maar een stukje van wie ze zijn. Wij waren benieuwd naar de stukjes die we nog niet kenden. Deze keer gingen we langs bij Elia Mudiayi om meer over hem te weten te komen.

Wie is Elie Mudiayi?

Een gezellige babbel op een leuke locatie met een Coca-Cola erbij. Meer hebben we niet nodig om Elie te leren kennen. Wat blijkt? Elie Mudiayi is exact de persoon die je te zien krijgt op zijn Instagrampagina: no nonsense en volkomen oprecht. Wat heeft het voor zin om je voor te doen als iemand anders?

Zijn allereerste foto dateert van 12 februari 2015 en werd een bescheiden 178 keer geliked, maar ondertussen is Elie Mudiayi uitgegroeid tot een heuse influencer in België en omstreken. Hij heeft meer dan 27.000 volgers.

Een familieman met oog voor stijl

Gevoel voor stijl? Check! Total foodie? Absoluut (wie niet tegenwoordig)? Sport verslaafd? Zeker, ter compensatie van al die lekkere gerechtjes en omdat sporten gewoon belangrijk is.

Wat kom je niet te weten uit zijn hashtags? Dat afkomst belangrijk is voor Elie. Zijn Israëlische roots zet hij graag in de verf met foto’s waardoor je maar wat graag richting Tel Aviv zou trekken. Wat nog? Elie is zonder enige twijfel een echte familieman. Hij is duidelijk trots op zijn vriendin en zijn familie. Kijk maar naar de schattige foto’s met zijn neefjes en nichtjes. #smelt

Wil je meer ontdekken over Elie? Neem een Coca-Cola en kijk mee naar onze video!


Bekijk zeker ook Op de Cola bij Jamie-Lee Six