Sinds kort is een opvallende tv-spot van FÏNLEY op het scherm te zien. Daarin laat tv-presentatrice en kersvers FÏNLEY ambassadrice Cath Luyten zich verleiden tot een mocktail, maar toont ze duidelijk dat bij het serveren elk detail belangrijk is. Klaar voor een blik achter de schermen?

Cath Luyten kennen we onder andere van de tv-programma’s Café Corsari en Buurman, wat doet u nu?. Nu duikt ze op in een tv-spot waarin ze in een bar resoluut kiest voor een lekkere mocktail… op voorwaarde dat het parasolletje achterwege wordt gelaten!

Met haar ambassadeurschap wordt benadrukt dat FÏNLEY op-en-top Belgisch is. Het drankje met fijne bubbels werd ontwikkeld in Coca-Cola's research & development center in Anderlecht en is al sinds 2014 bij ons beschikbaar.

Wij strikten Cath Luyten voor een exclusief interview waarin ze vertelt waarom ze voor FÏNLEY kiest én ze neemt je mee achter de schermen van deze nieuwe tv-spot waar ze samen met FÏNLEY de hoofdrol in speelt 

Bekijk de making-of van de tv-spot met Cath Luyten 

In Franstalig België staat een andere FÏNLEY-ambassadrice in de spotlights: Sandrine Dans. De presentatrice van onder andere L’Amour est dans le Pré (de Franstalige versie van Boer zoekt vrouw) beleeft in de spot een gelijkaardig avontuur.  

Bekijk de making-of van de tv-spot met Sandrine Dans