Kunnen nieuwe drankjes nog verrassen? Ja! Dankzij de onverwachte smaak van thee-extracten, vruchtensap en kruiden, laat Fuze Tea je heel intens genieten van een momentje voor jezelf.

Schenk jezelf wat me-time

Heb jij ook een to-do-list waar geen einde aan komt? Of zoveel leuke afspraken op een dag dat je er stiekem een beetje stress van krijgt? Dan is het belangrijk om af en toe een momentje voor jezelf te creëren. En daar hoef je heus niet de halve dag voor vrij te maken in je agenda. Ga (of blijf) zitten. Schenk een Fuze Tea in. Adem in. Adem uit. En laat je verrassen!

Wat maakt Fuze Tea zo bijzonder?

Fuze Tea is ijsthee zoals je die je nooit hebt geproefd. Dat komt door de combinatie van bijzondere en onverwachte smaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van thee-extract, perziksap en hibiscus aroma? Ook fijn: het is caloriearm. En tot slot is het gemaakt van duurzaam ingekochte thee én is de verpakking 100% recycleerbaar.

Kies de smaak die bij je past

Uitleggen hoe bijzonder Fuze Tea is, heeft eigenlijk geen zin. Je moet het zelf ervaren. Fuze Tea is verkrijgbaar in 5 heerlijke smaken: Lemon Lemongrass, Lemon Lime, Peach Hibiscus, Mango Chamomile en Black Tea Sparkling. Je vindt het in alle supermarkten bij tankstations, bioscopen en natuurlijk in de horeca. Ontdek het zelf en gun jezelf een momentje van rust. Of zoals Fuze Tea het zegt: ‘Schenk jezelf wat me-time.’ Laat je ons even weten wat je ervan vindt?