Bijna 2 jaar na de succesvolle lancering van NALU Exotic, komt de fruitige energiedrank met een derde smaakvariant: NALU Frost. Het nieuwe drankje verrast met een heerlijke mix van dragonfruit (drakenfruit), witte druiven, appel en witte thee en is de perfecte aanvulling op de bestaande varianten.

Een middagdipje op het werk? In slaap aan het dommelen achter je studieboeken? NALU Original, Exotic & Frost zijn je perfecte dosis anti-moe en opkikker voor tijdens de dag. Het bevat vitamines B3 en B12 die kunnen bijdragen tot de vermindering van vermoeidheid en tot een normaal energieleverend metabolisme. Met de lancering van de nieuwe Frost biedt NALU de liefhebbers van een frisse en smaakvolle energieboost een nieuw alternatief in het aanbod van energiedranken die laag zijn in calorieën.

“Consumenten letten steeds meer op het aantal calorieën dat ze per dag eten of drinken en zijn tevens op zoek naar verfrissende en gesofisticeerde smaken. Wij geloven dat we met de nieuwe NALU Frost inspelen op deze behoeften van de hedendaagse consument en hem/haar op deze manier meer keuze bieden”, vertelt Hannes Spanhove, Portfolio Manager Aquarius, Monster & Nalu.

De nieuwe NALU Frost is verkrijgbaar in blikjes van 250 ml. Vanaf 23 februari zal Nalu Frost beschikbaar zijn in de meeste supermarkten in België en Luxemburg.