Een koude Fuze Tea om af te koelen op een warme zomerdag, daar geniet iedereen wel van. Maar wat te doen op een gure, koude dag met bevroren handen? Wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Ontdooi ze met de nieuwe Fuze Tea, Black Tea, Apple & Cinnamon!

Unieke smaak van zwarte thee, appel en kaneel

Op 17 oktober 2019 stelden wij onze nieuwste smaak voor: Black Tea, Apple & Cinnamon. Deze limited edition Fuze Tea is niet zomaar een nieuw koud en verfrissend drankje, maar heeft een verrassende twist in petto voor jou. Open het flesje, giet het in een grote mok, warm het op en laat je verwarmen door de heerlijke smakencombinatie van zwarte thee, appel en kaneel. Deze smaken roepen onmiddellijk een knus gevoel van vertrouwdheid en comfort op. Want wie ontspant nu graag niet bij het haardvuur met een warm drankje? Ben je geen fan van warme thee, maar ben je wel te vinden voor een koude Fuze Tea? Geen zorgen, de nieuwe Fuze Tea kan je ook koud drinken. Aan jou de keuze!

Eén doel

De nieuwe Fuze Tea, Black Tea, Apple & Cinnamon heeft één belangrijk doel voor ogen: lekker ontspannen. Voel je jezelf gestrest door het werkleven of door die enorme stapel schoolwerk? Heb je het gevoel dat je zelfs thuis niet kan ontspannen door alle karweitjes die op jou liggen te wachten? Wij helpen je graag om helemaal tot rust te komen. Er even bij gaan zitten met een warme Fuze Tea is hiervoor de ideale gelegenheid. Bovendien heeft het een positieve invloed op je lichaam en geest. Concentreer je volledig op jezelf. Voel de warmte van het kopje op je hand en ontdek de verschillende smaken van deze nieuwe Fuze Tea. Geluk zit werkelijk in de kleine dingen en, in dit geval, in een flesje Fuze Tea, Black Tea, Apple & Cinnamon.

Fuze Tea Black Tea, Apple & Cinnamon

Groeiend assortiment van Fuze Tea

Met de Fuze Tea, Black Tea, Apple & Cinnamon heeft het merk zijn eerste limited edition drankje beet. De populariteit van de Fuze Tea drankjes heeft ervoor gezorgd dat wij jullie dit speciale extraatje mogen voorstellen. In de winkel vind je al vijf soorten Fuze Tea terug: Black Tea Sparkling Lemon, Black Tea Lemon Lemongrass, Black Tea Peach Hibiscus, Green Tea mango Chamomile en Green Tea Lime Mint. Fuze Tea, Black Tea, Apple & Cinnamon is een zesde en unieke aanvulling van ons assortiment.

Fuze Tea en duurzaamheid

Duurzaamheid en milieubewust leven worden steeds belangrijker. De nieuwe Fuze Tea, Black Tea, Apple & Cinnamon presenteren wij jou in een flesje dat 100% recycleerbaar is. Wist je trouwens dat Fuze Tea, Black Tea, Apple & Cinnamon, en al onze andere Fuze Tea drankjes, een Rainforest Alliance Certified label hebben? Dat betekent dat wij onze Fuze Tea maken op basis van duurzaam geteelde thee. Op die manier proberen wij ons steentje bij te dragen aan het milieu.

Meer weten over hoe je een momentje voor jezelf kan inlassen? Lees dan dit artikel.