Het zweet druipt langs je rug. De zon brandt meedogenloos op je hoofd. Trams, treinen en bussen ruiken naar oude ham. De Belgische kust is bezaaid met roodgebakken ruggen en de files richting kust strekken tot ver in het binnenland. Ja hoor, er is een hittegolf in het land.

Hoe houd je het koel tijdens een hittegolf

Met miljoenen samen zijn we koortsachtig op zoek naar nieuwe manieren om onze oververhitte lijven toch enigszins af te koelen. Een verfrissende douche, een ventilator en de woonruimte goed verluchten tijdens de koelere avonduren zijn slechts enkele tips. Toch is veel drinken nog steeds de beste manier om het koel te houden. Dat kan met een ijskoude Chaudfontaine, maar er zijn nog heel wat andere drankjes die lichaam en geest kunnen verfrissen. Welke drankjes kunnen je afkoelen? Dat hangt af van enkele simpele, maar doeltreffende vragen. Doe de onderstaande test en ontdek  jouw ultieme drankje tijdens deze hittegolf.

Verfrissing gezocht

Heb je na deze informatie nog meer behoefte aan verfrissende tips? Bekijk dan zeker dit artikel over hoe je je drankjes het best koel houdt.

Doet de geur van barbecue die overal vanuit de achtertuinen opstijgt jou watertanden? Doe dan zeker mee aan onze zomerwedstrijd waar je elke dag een Weber barbecue kan winnen en lees dit artikel waar we je tips geven over hoe je duurzaam kan barbecueën!

Hoe houd je het koel in de hitte