De NALU-familie breidt uit. NALU Passion – gemaakt op basis van bessen, mangosteen, perzik, peer, en met een vleugje witte thee en kokoswater – bevat net als de andere varianten vitamines B3 en B12, waardoor het de vermoeidheid kan verminderen en je doorheen de dag een smaakvolle opkikker bezorgt.

Onze drukke levensstijl doet ons verlangen naar meer energie om de dag door te komen. Nog moe in de ochtend na een korte nacht? In slaap aan het dommelen achter je studieboeken? Nog een avondshift voor de boeg na het werk? Vermoeidheid loert overal om de hoek.

NALU speelt hier graag op in door jou een dosis anti-moe te bezorgen, dankzij zijn vitamines B3 en B12, die je vermoeidheid kunnen verminderen en kunnen bijdragen tot een normaal energieleverend metabolisme. Bovendien bevat ons drankje weinig calorieën en geen taurine.

Na NALU Exotic en NALU Frost is er nu de nieuwe NALU Passion. “Wij geloven dat we met deze nieuwe variant inspelen op de juiste behoeften en dat daardoor nog meer mensen voor NALU als hun favoriete opkikker zullen kiezen”, vertelt Hannes Spanhove, Portfolio Manager van Nalu. “De opvallende kleur en de unieke en fruitige smakencombinatie zal hier zeker bij helpen.”

nalu-passion-75x191.png

De nieuwe Nalu Passion is verkrijgbaar in blikjes van 250 ml en dat in de meeste supermarkten vanaf 7 februari.