Voor wie houdt van tropische of frisse en lichtzoete smaken hebben we uitstekend nieuws. Monster pakt opnieuw uit met twee nieuwe smaken: de tropische Monster Punch MIXXD – een punch die elke party op gang zal brengen - en de verfrissende Monster Ultra Citron – zonder suiker & calorieën.

De roodgekleurde Monster Punch combineert de gekende Monster Energy mix met een vruchtensap van appel, kers en veenbes. De mix van verrassende en tropische smaken maken van deze Monster Punch de perfecte energiedrank om een feestje op gang te trekken!

“Met deze mix willen we de consument meer keuze en variatie bieden, en een nieuwe dynamiek naar het segment van de energiedrankjes brengen. Zo kunnen nieuwe consumenten kennismaken met Monster en tegelijkertijd blijven we onze huidige fans verrassen”, vertelt Hannes Spanhove, Portfolio Manager Aquarius, Monster & Nalu.

“Door te combineren met andere segmenten en categorieën binnen de drankenwereld willen we de huidige Monster fans meer keuze en variatie bieden, maar vooral nieuwe consumenten aantrekken.”

Klassiek, maar met een frisse toets

In januari 2016 werd het gamma van Monster Ultra gelanceerd, én met succes. Om daarop verder te bouwen, lanceert Monster de nieuwe Ultra Citron. Voor al wie op zoek is naar een meer gesofisticeerde smaak is de nieuwe Monster Ultra Citron de perfecte energiedrank. De Ultra Citron bevat geen suiker en calorieën, heeft een lekkere citroen smaak en is easy-to-drink. De smaak is verwant aan de klassieke citroen, maar dan met een frissere, intensere toets en combineert licht zoet met zuur in de mond. De Monster Ultra Citron is met zijn zachte en frisse smaak een energiedrankje voor elke gelegenheid.

"Consumenten worden zich meer en meer bewust van hun suiker- en calorie-inname. Door deze nieuwe smaak te lanceren, bieden we de consument meer keuze aan in calorievrije dranken en zorgen we opnieuw voor innovatie binnen het segment van de energy drinks", aldus Hannes Spanhove.

De nieuwe smaken zijn nu verkrijgbaar in de supermarkt!

Monster-Ultra-Citron.jpg