Heel wat medewerkers van het Coca-Cola distributiecentrum in Hasselt kwamen 24u lang helpen om ook hun steentje bij te dragen aan De Levensloop in Genk, die plaatsvond op 14 en 15 oktober 2017. Levensloop is een feestelijk evenement voor alle leeftijden, waarbij alles in het teken staat van solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker.

Levensloop wordt georganiseerd om mensen die kanker hebben overleefd of er nog tegen vechten in de bloemetjes te zetten en om mensen die aan kanker overleden zijn te herinneren.

Estafette

Teams lossen elkaar af tijdens een estafette op een parcours, waarbij minstens 1 persoon op de piste moet staan. De deelnemers laten zich hiervoor sponsoren. De 24 uur symboliseren het voortdurende gevecht van patiënten en hun naasten tegen de ziekte.

De Levensloop van Genk

Pastadag

Op 7 oktober, een week voor Levensloop, organiseerde Coca-Cola Hasselt een pastadag ten voordele van Levensloop Genk. Daarmee wou men zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Stichting tegen Kanker. In totaal hebben 134 personen genoten van een lekkere pasta en op deze manier ook hun steentje bijgedragen aan dit goede doel.

Pastadag ten voordele van De Levensloop Genk

De pastadag en estafette brachten in totaal 2.659 euro op. Van de 128 verenigingen stond Coca-Cola European Partners in de rangorde van de donaties op de 18e plaats.

Pastadag Coca-Cola - De Levensloop Genk