Het zijn die kleine, subtiele en zorgeloze momentjes die ons allen laten genieten van het dagelijkse leven. En die momenten wil Coca-Cola light vieren met millennials. Maar ook An-Katrien Casselman, het brein achter Teacups And Dresses, toost als Coca-Cola light ambassadeur met een flesje of blikje vol sprankelende bubbels op unieke gezellige momenten!

Coca-Cola light bracht een exclusieve T-shirt collectie uit met herkenbare quote op die doet herinneren aan het belang van zorgeloos genieten met vrienden. Wij vroegen An-Katrien alvast naar het verhaal achter haar quote.

Jouw quote is “we’ll always be best friends, because you now too much…”. Waarom heb je voor deze quote gekozen?

Ik heb voor deze quote gekozen omdat het 100% de waarheid is. Ik weet ook dat andere meisjes hetzelfde gevoel zullen hebben bij hun BFF’s! Mijn beste vriendinnen weten ALLES over mij en ik weet ook alles over hen. Als we geen vrienden meer zouden zijn, zouden we “screwed” zijn. Maar dat zal natuurlijk nooit gebeuren! 

Doet deze quote je denken aan je vrienden?

Deze quote doet me inderdaad 100% denken aan mijn vriendinnen, maar vooral ook aan mijn zus.

Welk gevoel geeft deze quote jou?

Deze quote geeft me een warm gevoel en maakt me heel blij omdat dit voor mij de betekenis van vriendschap omschrijft. Ik weet dat mijn vriendinnen voor mij klaarstaan en dat we het over alles met elkaar kunnen hebben.

Wat is voor jou het beste moment van de dag om een Coca-Cola light te drinken?

Mijn Coca-Cola light moment is vooral een ontspannend moment. Ik drink graag een Coca-Cola light in de namiddag. Voor mij is dat de perfecte pauze. En dan nog het liefst met een leuk muziekje op de achtergrond.

Wat betekent deze frisdrank voor jou?

Ik heb diabetes dus als ik een frisdrank drink, kies ik altijd voor een Coca-Cola light. Maar het is ook gewoon hét An-Katrien drankje. Dat weet iedereen in mijn buurt ondertussen al (lacht!).

Aan welk moment doet een Coca-Cola light jou denken?

De frisdrank roept bij mij niet echt een specifiek moment op aangezien ik soms wel meerdere Coca-Cola lights per dag drink. Dit mag misschien raar klinken maar het doet me wel altijd denken aan de reclame met de man in bloot bovenlijf die het gras afrijdt of de man die een box Coca-Cola light op zijn schouders draagt en het in een bedrijf komt leveren.

Hoe belangrijk is deze frisdrank momenteel in jouw leven?

Coca-Cola light heeft mijn dagelijkse leven niet veranderd want ik drink al lang elke dag Coca-Cola light. En dat maakt mij wel een goede ambassador (lacht).

Wat zijn jouw 5 favoriete kleine en zorgeloze momenten?

·         Een insider met mijn BFF die alleen wij begrijpen 

·         Met mijn man, dochter en hond op het tapijt liggen, naar elkaar staren en gewoon genieten 

·         Een grappig berichtje van één van mijn volgers aankrijgen 

·         Met mijn zus leuke momenten van vroeger overlopen en ermee lachen 

·         Mijn gsm eens een uurtje aan de kant leggen en gewoon ontspannen, geen social media! 

Wat maakt het leuk om een Coca-Cola light Ambassador te zijn?

Het is leuk om een Coke Ambassador te zijn omdat je vrij bent in het delen van je dagelijkse leven met Coca-Cola. Door Coke Ambassador te zijn, heb ik echt mijn grenzen al meermaals kunnen verleggen tijdens superleuke activiteiten! Daarnaast bezorgt Coca-Cola ons ook altijd een onvergetelijke zomer dus dat is fantastisch.