De 22-jarige Janne Gillis uit Kasterlee en de 17-jarige Marwan Benhaddou uit Schaarbeek zijn verkozen tot de nieuwe Fantabazen. Van 16 tot 29 augustus nemen zij de Fanta-touwtjes in handen: ze gaan brainstormen over campagnes en krankzinnige ideeën, live reporten op de sociale mediakanalen van Fanta en tal van andere ervaringen beleven.

Studenten konden zich kandidaat stellen voor deze coole vakantiejob door Fanta op een zotte, originele en creatieve manier te promoten in een promofilmpje van 10 seconden. En hoewel er super veel steengoede inzendingen waren, konden Janne en Marwan ons het meest overtuigen.

Bekijk de video van Janne en Marwan.

Samen met influencer Angela Jakaj trokken we naar Kasterlee om Janne persoonlijk op de hoogte te brengen. Janne zelf kon haar ogen niet geloven. “Heb ik echt gewonnen?”, reageerde ze toen ze het nieuws te horen kreeg. “Ik ben blij verrast!”


Ook Marwan was onder de indruk toen we samen met influencer Simon Herck voor zijn deur stonden om hem dit goede nieuws te vertellen. “Ik ben erg blij met deze verrassing! Ik had nooit durven denken dat ik ooit voor Fanta zou werken.”

Benieuwd hoe Janne & Marwan dit zullen doen? Hou dan zeker de Instagram, SnapChat en Facebookpagina van Fanta Belgium in de gaten en volg #FANTAxME.