Leuke cadeautjes voor je vrienden en familie vinden is een zaak, ze ook nog inpakken is er voor heel wat mensen te veel aan. Om van dit werkje opnieuw een plezier te maken hebben we leuke motiefjes gemaakt die je eenvoudig kan downloaden. Want kerst en Coca-Cola, dat gaat samen.

Gemiddeld 10 eindejaarscadeaus pakken we in. Dat blijkt uit een onderzoek dat we deden in heel Europa. De Belg is daarmee trouwens heel wat minder gul dan het gemiddelde van 32 cadeautjes. Spanje spant de kroon met 43 cadeaus. Meer dan de helft van de Europese ‘inpakkers’ geeft daarbij toe soms zijn toevlucht te nemen tot minder voor de hand liggende inpaktechnieken, enkel en alleen omdat ze op het laatste moment beseffen dat ze geen inpakpapier meer voorhanden hebben. Meest populaire alternatieven zijn dan aluminiumfolie of huishoudrol.

Inpakgevoel opnieuw een plezier

Om dergelijke noodgevallen te voorkomen, bieden we leuk kerstpapier aan dat je eenvoudig kan downloaden. Geen paniek dus als je last minute nog aan inpakken toe bent. “Al 85 jaar is Coca-Cola synoniem met Kerstmis”, aldus Laura Brems, communicatie manager voor Coca-Cola in België & Luxemburg. “We zorgen voor een hartverwarmende smaak en verfrissing voor zij die het feest mogelijk maken. Dit jaar zijn we verheugd dat we enkele handige tools kunnen bieden om van het frustrerende inpakgevoel opnieuw een plezierig moment te maken.”

Download het Snow-inpakpapier (A3)

Download het Santa-inpakpapier (A3)

Download het Flurries-inpakpapier (A3)

Download het Snow-inpakpapier (A2)

Download het Santa-inpakpapier (A2)

Download het Flurries-inpakpapier (A2)

Download Coca-Cola kerstpapier