Je houdt van de zomer? Je slaat een heerlijke barbecue nooit af? Je geniet nog meer van die barbecue als je er een heerlijk frisse Coca-Cola bij drinkt? Dan ben jij de geknipte persoon voor onze zomerwedstrijd.

Van 6 mei tot en met 11 augustus geven wij elke dag een Weber BBQ en een Party Box ter waarde van 1000 euro weg. Dit pakket bestaat uit een Weber Spirit II gasbarbecue E-310, twee thermische ijsemmers met 48 drankjes uit het gamma van Coca-Cola, Fanta, Sprite, Fuze Tea en Fïnley, en de terugbetaling van jouw voeding- en gasflesaankopen tot een maximumbedrag van 150 euro.

Hoe kan je de Coca-Cola barbecue van Weber winnen?

Je surft naar www.cocacola.be/bbq en beantwoordt twee vragen. Elke dag selecteert een deurwaarder een winnaar die telkens op de daaropvolgende maandag telefonisch gecontacteerd wordt.

Inspiratie voor de barbecue

Daar houdt het voor ons niet op. Ook na het krijgen van de barbecue laten we je niet in de steek. We verzamelden namelijk enkele heerlijke recepten die je zelf makkelijk kunt bereiden op de barbecue.

Een lekkere barbecue is ook niet compleet zonder een verfrissend aperitief. Daarom vind je hier enkele mocktailrecepten waarmee je jouw gasten versteld zal doen staan.

Hoe duurzaam barbecueën

Duurzaamheid staat natuurlijk voorop bij Coca-Cola. Denk maar aan ons ‘This Is Forward‘-actieplan waarin we ons verbinden aan enkele uitdagende engagementen. Daarom kozen we voor de Weber gasbarbecue. De CO2-uitstoot van een gasbarbecue is namelijk kleiner dan die van een houtskoolbarbecue. Ook is de temperatuur van een gasbarbecue beter te bepalen en kan hij tijdens het eten makkelijk worden uitgezet. Dat bespaart energie.

Nog vragen over de Coca-Cola barbecue wedstrijd?

Neem contact op met het Consumer Interaction Center als je algemene vragen hebt over deze promotie.

Deelnemen kan hier.