Studeer je af of ben je alumni? Dan kan je op een informele manier kennismaken met ons bedrijf en meer te weten komen over onze bedrijfscultuur, openstaande jobs en andere boeiende uitdagingen. We dompelen je daarbij volledig onder in een bruisende wereld. Maak kennis met het Coca-Cola Café!

Met het Coca-Cola Café willen we dichter bij de toekomstige talenten staan en aantonen dat we een bedrijf zijn waar medewerkers en ontplooiingskansen centraal staan. Maar ook dat onze vestigingen in België talloze uitdagende functies aanbieden.

Hoe doen we dit? Met het Coca-Cola Café. We willen een leuke en toegankelijke sfeer creëren op jobbeurzen.

Coca-Cola Café: waar studenten en Coca-Cola elkaar ontmoeten

Investeren in de toekomst

Dit initiatief kwam er in 2017 om Coca-Cola European Partners meer op de kaart te zetten bij studenten. Als internationaal merk willen we samen met jongeren verder bouwen aan onze toekomst. “Op verschillende jobbeurzen bouwen we een Coca-Cola Café om op een informele manier kansen te bieden aan divers talent”, zegt Nele Duflou, Talent Acquisition Lead bij Coca-Cola European Partners. We willen bij de bezoekers een echte beleving bezorgen, want dit is waar we als bedrijf naar streven. Één van de bezoekers aan ons Coca-Cola Café, Annelyn Danneels van Antwerp Management School (AMS) zegt: “De stand van Coca-Cola, het Coca-Cola Café, was aantrekkelijk ingericht met een zetel in eenzelfde rode kleur en er stonden staantafels, waardoor je het gevoel had eerder in een trendy bar te zijn dan op een jobbeurs. Ik was duidelijk niet de enige student die er zo over dacht, want het Coca-Cola Café trok meteen veel aandacht!”

Ervaring opdoen

Bregt Peters, afgestudeerd als Master of Business Economics aan de Universiteit in Leuven bezocht in 2017 een jobbeurs in Diepenbeek en kwam zo in contact met Coca-Cola European Partners.

“Bij Coca-Cola hanteerden ze een originelere aanpak dan bij de meeste andere bedrijven. Ik kwam terecht bij Wim Appeltans en in plaats van een gesprek aan te gaan, stelde hij voor om samen een wandeling te maken op de jobbeurs. Door al wandelend met elkaar te praten ontstond er een zeer interessant gesprek waarbij ik veel te weten kwam over Coca-Cola”, vertelt Bregt Peters.

Bregt Peters werd onlangs aangenomen en is nu aan de slag, als Sales Representative bij Coca-Cola European Partners. Zelf vond hij het belangrijk om in een job te starten waar hij de kans kreeg om zichzelf te ontplooien. “Coca-Cola sprak mij aan omdat grote bedrijven meestal veel ervaring hebben met het opleiden van jonge werknemers en ook voorzien in goede begeleiding”, aldus Bregt. “Voor mij is Coca-Cola een groot bedrijf met een sterk en gevarieerd portfolio. Ik heb al veel bijgeleerd en ben enorm gegroeid als persoon.”

Waar te vinden?

In het najaar zullen we weer met ons Coca-Cola Café op heel wat jobbeurzen in verschillende steden aanwezig zijn, om de studenten van het volgende jaar alvast een voorproevertje te geven van wie we zijn!

Onze vacatures staan doorlopend beschikbaar op onze job site.