Het nieuwe schooljaar is ondertussen goed gestart, en we raken allemaal stilletjes aan terug gewoon aan onze vaste routines. Terug in de routine betekent voor veel ouders ook een dagelijks tussendoortje voorzien voor hun kroost. Het ontbreekt veel ouders echter vaak aan inspiratie om een passende en gezonde keuze te maken. HONEST® kids, een nieuwe reeks verfrissende biologische drankjes met vruchtensap, biedt ouders graag hulp bij het creëren van een geslaagd tussendoortje.Uit een iVox studie* in opdracht van Honest blijkt dat ruim de helft van de ondervraagde ouders onvoldoende inspiratie heeft om een evenwichtig en verrassend vieruurtje te voorzien voor hun kroost. Daarom bedacht HONEST® kids samen met foodblogger Marta Majewska (‘Everyday Marta’) een aantal eenvoudige receptjes om de tussendoortjes op te leuken en aantrekkelijker te maken. Met een leuk uitziend tussendoortje scoor je gegarandeerd en het zet kinderen aan om goede gewoontes te kweken.

*iVox studie uitgevoerd bij 500 ouders binnen België met kinderen tussen 3 en 12 jaar.

Een (h)eerlijk biologisch drankje.

Marta creëerde heerlijke appel donuts, wortelcake energy balls en tortilla chips met zoete aardappel & cottage cheese. Hier kan je de receptjes downloaden. Bij een een tussendoortje kan ook een lekker drankje horen. 1 op 2 Belgen vindt echter dat er te veel suiker zit in drankjes voor kinderen. HONEST® kids kan, uiteraard ter afwisseling van water, een geschikt drankje zijn om kinderen eens te laten kennismaken met een lekkere biologische drank. HONEST® kids is een verfrissend, ongezoet drankje op basis van water, biologisch vruchtensap en natuurlijke smaakmakers en het bevat geen koolzuur. Het drankje is beschikbaar in een handig flesje met drinkdop. Bovendien zijn de drankflesjes 100% recycleerbaar en steunt HONEST® kids wereldwijd biologische landbouwprojecten die een positieve impact hebben op de biodiversiteit. 

Hou je ook van snacks op basis van plantaardige ingrediënten? Check dan zeker eens ons nieuwste plantaardige drankje, AdeZ