46 vuilzakken vol. Dat was de ‘buit’ na een dag zwerfvuil opruimen rond onze vestigingen in Chaudfontaine en Heppignies tijdens Le Grand Nettoyage de Printemps, een actie georganiseerd door BeWaPP onder de bevoegdheid van Waals minister van Milieu Di Antonio, waarmee ook wij consumenten willen stimuleren en sensibiliseren om hun steentje bij te dragen aan het milieu. Maar we zetten onze strijd verder. In het najaar trekken we er weer met onze Coca-Cola Recycling Tour op uit en gaan medewerkers in elk van onze sites zwerfafval te lijf.

Op vrijdag 24 maart trokken medewerkers van onze vestiging in Chaudfontaine de straat op en  vooral de berm in, op zoek naar zwerfvuil. Hun collega’s in Heppignies deden hetzelfde op zondag 26 maart. Telkens onder een stralend lentezonnetje.

Het resultaat? 46 vuilzakken zwerfafval, verdeeld over 24 zakken restafval en 22 zaken PMD. En vooral een nette omgeving.

Bekijk een sfeerverslag van de actie.


Bekijk de foto’s van het opruiminitiatief van onze vestigingen in Chaudfontaine en Heppignies.


Recycling Tour

Onze medewerking aan deze opkuisactie georganiseerd door BeWaPP sluit nauw aan bij onze eigen Coca-Cola Recycling Tour die we in het najaar voor de derde keer organiseren. Dan mobiliseren we de medewerkers van al onze sites om samen zwerfafval op te ruimen. Een actie die telkens op veel enthousiasme van onze collega’s kan rekenen.