Op zoek naar een afterwork hotspot voor dat welverdiende drankje met je collega’s of wil je gewoon gezellig met je vrienden bijpraten en genieten van een verrassende cocktail of mocktail? Dan is de nieuwe Fïnley Flagship bar in Antwerpen the place to be! 

Van 11 tot 26 mei kan je in de Fïnley Flagship in De Wilde Zee in Antwerpen terecht voor een leuke afterwork apero tijdens de Fïnley Fridays op vrijdag of een gezellige apero tijdens de Fïnley Apero’s op zaterdag. Yep, de Fïnley Flagship Barbar is ongetwijfeld de hipste hangout van Antwerpen tijdens de maand mei. Je sipt er van heerlijke en verrassende cocktails en mocktails in een zomerse ‘Urban Jungle’ stijl.

Unieke combinaties & fijne bubbels

De bartenders mixen unieke combinaties, fijne bubbels en verrassende smaken tot gesofisticeerde drankjes. Tijdens de eerste editie op vrijdag 11 mei werd het meteen duidelijk dat de bartenders de kneepjes van het vak kennen. Ze mixten en shaketen de cocktails en mocktails en werkten ze op een elegante manier af met fruit en kruiden. Niet alleen spectaculair, maar ook met veel liefde en kennis voor hun vak, zo bleek toen we een van de bartenders een vraag stelden over de Muscovado en hij daarop antwoordde met een uitgebreide en interessante uitleg.

Fïnley Friday & Fïnley Apero

Het zit 'm in de mix

Wij probeerden de Fins Collins op basis van gin en de Muscovado Explorer op basis van whisky en koffielikeur – absolute aanraders! 

Het zit 'm in de mix!

Andere cocktails die je er kan proeven zijn: de Sbagliato (Martini, Campari en Fïnley Sea Salt Lemon Tonic), de Muscito (rum & Fïnley Muscovado Tonic), The Classic Gin Tonic, Seasoned Gin Tonic en de Fïnleys Ginger Storm. Maar ook voor wie liever een alcoholvrij drankje wil, is er heel wat keuze, zoals de fruitige Fïnley drankjes: Fïnley ananas-komkommer-munt, Fïnley pompelmoes-bloedappelsien, Fïnley citrus-granaatappel, Fïnley citroen-vlierbloesem, Fïnley granaatappel-cranberry en de Fïnley mocktails: Fïnley Royal, Fïnley Spritz en Fïnley Mojito. 

Fïnley cocktails & mocktails

‘Urban Jungle’ stijl

Wit en zwart, een open interieur met veel groene en natuurlijke elementen, maar ook ontzettend veel sfeer. Dat is hoe je de Fïnley Flagship bar het best kan omschrijven. Ook kan je op het terras in het zonnetje genieten van je verfrissende cocktail of mocktail. 

Fïnley Flagship terras

Conclusie? De Fïnley Flagship is dé perfecte plek voor een afterwork of een gezellige apero onder vrienden. En door de tropical sfeer in de bar, lijkt het alsof de zomer niet meer weg wil… Perfect om die zomerse weekends goed in te zetten!

Bekijk de events op Facebook

Fïnley Friday 18 mei: https://www.facebook.com/events/999838523504888/?event_time_id=1000414753447265

Fïnley Apero 19 mei: https://www.facebook.com/events/999838523504888/?event_time_id=1000414750113932 

Fïnley Friday 25 mei: https://www.facebook.com/events/999838523504888/?event_time_id=1000414760113931 

Praktisch

Fïnley Flagship, Groendalstraat 14, 2000 Antwerpen. 

Openingsuren: van 16u tot 21u