Halloween is het moment van het jaar waarop zowel jongeren als volwassenen eens lekker ongegeneerd kunnen griezelen, en Fanta helpt daar graag bij. Ook dit jaar maakt Fanta Halloween nog meer fun met griezelige Limited Edition Halloweenverpakkingen, exclusieve Snapchat filters en lenzen en een nieuwe smaak: Peach Apricot.

Met Fanta Halloween staat oktober opnieuw in het teken van skeletten en vampieren. Daarvoor werkten we samen met de internationaal gerenommeerde illustrator en designer Noma Bar. Hij ontwikkelde 5 unieke limited edition designs: een heks, een zombie, een vampier, een skelet en een vleermuis.

Niet enkel de verpakkingen zijn veranderd, er is ook een unieke Snapchat-actie aan verbonden. Elke keer je de Snapcode op de deelnemende verpakkingen scant, krijg je toegang tot een exclusieve Halloween filter of lens. Zo zijn er in totaal 4 lenzen en 2 filters. En een leuk weetje: hoe meer Halloween nadert, hoe griezeliger de lenzen en filters! Op 31 oktober is er zelfs een speciale lens beschikbaar voor heel België.

Fanta horrorfilm

Ook dit jaar keer kunnen tieners Fanta Halloween in real-life beleven in de Fanta Studio in Walibi. Tijdens de herfstvakantie kan je als tiener deel uitmaken van de meest griezelige Halloween film die je nadien meekrijgt naar huis en kan delen met je vrienden.

Halloween wedstrijd

Fanta heeft samen met de Fanta ambassadeurs Nour & Fatma een bangelijke challenge opgezet waarbij diegene met de meest griezelige Halloween look een leuke prijs kan winnen, waaronder een meet & greet met Nour & Fatma in Kinepolis Gent op 31 oktober 2018. Check zeker de Instagram & Snapchat van Nour & Fatma voor meer info!

Fanta Peach Apricot

Fanta lanceert ook de nieuwe Peach Apricot. Deze heerlijke perzik smaak was de winnaar van de battle of the flavours deze zomer. Tieners kregen de kans om uit 4 fruitige smaken hun favoriet te kiezen. Elke smaak werd vertegenwoordigt door Fanta ambasseurs en het waren uiteindelijk Nour & Fatma die samen met hun social army de verkozen smaak veroverden.

Limited Edition smaken

Fanta heeft naast zijn onovertreffelijke heerlijk sinaasappelsmaak wereldwijd meer dan 90 verschillende fruitsmaken en daar laat Fanta de consument graag van mee genieten. Elk jaar brengen we in België limited edition smaken op de markt om te blijven verrassen. Denk maar aan Fanta strawberry-kiwi, Exotic, Pink Pomelo, Apple Cherry,...

Spannend wat Fanta volgende Halloween op de markt brengt… Fanta wenst jullie een FANTA-TASTISCHE Halloween toe!