Drievoudig F1 wereldkampioen Lewis Hamilton slaat de handen in elkaar met Monster Energy en brengt een nieuwe energiedrank uit: Monster LH44. “Dit is iets dat ik al wilde doen sinds we onze samenwerking jaren geleden begonnen”, vertelt Lewis Hamilton.

Wereldicoon Lewis Hamilton en Monster Energy brachten samen de nieuwe Monster LH44 uit: een lichte energiedrank met een crispy en tegelijkertijd verfrissende smaak.

Nieuwe Monster energiedrank LH44

“Monster Energy is echt een cool merk. Ze zijn betrokken bij zoveel interessante sporten die ik als fan volg en waaraan ik in mijn vrije tijd deelneem. Daarnaast passen de bedrijfscultuur en lifestyle perfect bij mijn eigen levenswijze. Ik ben dan ook trots om deel uit te maken van deze Monster familie”, reageert Lewis.

Innovatieve samenwerking

Monster verwelkomt Lewis met gepaste trots. Onze wereldwijde partnerschap, dat hand in hand gaat met de reeds langlopende samenwerking met het Mercedes-AMG Petronas Motorsport team heeft ertoe geleid dat Lewis naast zijn deelname in het raceteam nu ook samenwerkt met Monster. “De samenwerking met Mercedes-AMG Petronas Motorsports team is een enorme aanwinst voor het bedrijf. En Lewis is een uitstekend atleet en talent”, aldus Rodney Sacks, CEO van Monster Energy.

Maar ook de F1 piloot is laaiend enthousiast over deze samenwerking. “Dit biedt mij de ideale mogelijkheid om andere Monster atleten te ontmoeten en met hen samen te gaan werken; er komen mooie tijden aan.”

F1-piloot Lewis Hamilton brengt nieuwe energiedrank uit