CHAQWA verkoopt ten voordele van De Warmste Week koffie tegen een nobele prijs en steunt hiermee Villa Rozerood in De Panne.

Villa Rozerood is een plek waar zorgbehoevende kinderen en hun familie terecht kunnen voor een deugddoende vakantie in een huiselijke omgeving. Gezinnen met ernstig verpleegkundige noden hebben er nood aan om hun zorgen even opzij te zetten en te genieten van een welverdiende adempauze, zonder zich zorgen te hoeven maken over aangepaste medische infrastructuur en faciliteiten.

De tomeloze inzet van vrijwilligers, personeels- en bestuursleden, artsen, psychologen, verpleegkundigen, animators en coördinators zorgen voor een bruisende sfeer in Villa Rozerood.

CHAQWA bar on the road & op kantoor

De CHAQWA airstream bar maakte al halt in verschillende steden (Gent, Mechelen, …) om mensen een heerlijke koffie aan te bieden. Tijdens De Warmste Week zet CHAQWA haar medewerkers ook aan om een koffie te kopen in de CHAQWA coffee corner in het hoofdkantoor in Anderlecht. De CHAQWA barrista’s bereiden er verschillende soorten koffies, van espresso’s en lattés tot cappuccino’s en andere specialiteiten met siropen in. De opbrengst van de verkoop gaat naar het goede doel Villa Rozerood.

“Deze actie symboliseert mooi waar de Warmste Week voor staat enerzijds brengt de actie mensen samen, laat ze genieten van een heerlijke warme koffie en wat tijd voor en met elkaar. Door dit te doen ‘zorgt’ men voor gezinnen met zwaar zieke kinderen. Daarenboven krijgen deze gezinnen door deze actie een stem én een gezicht in de maatschappij. Want spreken over ziekte, zeker én nog meer als het een zwaar ziek kind betreft, blijft (maatschappelijk) nog heel moeilijk. De baseline van de Warmste Week: Iedereen zorgt voor iedereen krijgt op deze manier écht gestalte.” – Mohsen Zagheden, Directeur Villa Rozerood

Wil jij ook Villa Rozerood steunen? Dat kan je een bijdrage storten op het rekeningnummer BE 02 0015 8044 4440.

logo-warmste-week.png