Tijdens de Spartacus Strongest Company Run, de enige obstakelrun die exclusief voor bedrijven is en georganiseerd wordt door Deloitte, hebben 18 medewerkers van Coca-Cola European Partners, 25 uitdagende obstakels overwonnen op een parcours van 10 km. “Een onvergetelijke ervaring waarbij de teamspirit en het doorzettingsvermogen van alle medewerkers ervoor gezorgd heeft dat we de finish gehaald hebben”, klinkt het bij de werknemers.

Op 7 oktober 2017 namen 3 teams van 6 Coca-Cola medewerkers deel aan de Spartacus Strongest Company Run in Averbode. Het doel was om alle obstakels als team uit te voeren en samen de finish te halen. “Onze teams bestonden zowel uit actieve als niet-actieve sporters die allen met veel enthousiasme deelnamen aan deze Spartacus Strongest Company Run”, vertelt Sarah Scheerlinck.

Spartacus Strongest Company Run

Uitdagende obstakels

De 3 teams waagden zich aan uitdagende obstakels zoals door een beek wandelen, van een grote en hoge slide het water in vliegen en boomstammen tussen de benen dragen. Het slechte weer die dag was een extra uitdaging, maar weerhield hen niet om door te gaan tot het einde.

Spartacus Strongest Company Run

Teamspirit

De Spartacus Strongest Company Run is het ideale evenement om de teamgeest aan te scherpen. “De teamspirit was fantastisch. Iedereen hielp elkaar waardoor we alle obstakels hebben kunnen uitvoeren en de finish gehaald hebben”, aldus Sarah Scheerlinck, kapitein van het team ‘Smells Like Coke Spirit’. “Onze drie teams eindigden als 86e, 89e en 90e en versloegen daarmee Pepsico. We zijn enorm trots op onze prestatie. Mijn medaille staat alvast mooi te pronken op mijn kast (lacht).”

Spartacus Strongest Company Run

Getuigenissen

Team ‘The Coke Destroyers’

Naam: Wilke De Greef (Tender Coördinator)

Leukste obstakel?

De ramp; vooral omdat Sarah en ik er als enige twee meisjes op geraakt zijn. Dat maakte het een speciaal obstakel voor mij.

Zwaarste obstakel?

De zandbergen van 10 meter hoog die je moest op- en aflopen.

“Ik vond de Spartacus Strongest Company Run een topervaring. Ook al kende niet iedereen elkaar, de teamsfeer was fantastisch. We zijn de hele wedstrijd samen gebleven en hebben elkaar heel veel geholpen. De blauwe plekken, stijve spieren en krampen waren het absoluut meer dan waard.”

Team ‘Coke Warriors’

Naam: Wim Gallet (Key Account Home)

Leukste obstakel?

The ramp

Zwaarste obstakel?

De finish

“Ik vond het een superleuk team(building) event. Het was een harde uitdaging en het Belgische weertje maakte het plaatje compleet, maar samen afzien schept wel een hechte band. Er heerste ook een echte warrior sfeer, waarbij desondanks het koude weer en de hindernissen niemand in het team ook maar dacht aan opgeven.”

Team ‘Smells Like Coke Spirit’

Naam: Sabrina Pradera (Prof Shopper Marketing)

Leukste obstakel?

Het kruipen onder prikkeldraad in stinkende modder.

Zwaarste obstakel?

The ramp

“Ik vond het een fantastische ervaring waarbij een positieve en spannende sfeer heerste met veel goodwill en fun. Daarnaast is de Spartacus Strongest Company Run ook de ideale combinatie van sport, nieuwe uitdagingen en teamspirit.”