Coca-Cola’s verhaal in België is geschreven voor en door mensen. Al 90 jaar lang zorgen onze medewerkers ervoor dat je overal in ons mooie land van je favoriete drankjes kan genieten.
Van vrachtwagenchauffeurs en marketeers over verkopers tot operatoren en techniekers, samen vormen we al generaties lang een grote Belgische Coca-Cola familie.

Neem nu bijvoorbeeld Merchandiser Coordinator Guy Huvenne. Hij werkt al 37 jaar voor Coca-Cola. Maar hij is lang niet de enige in zijn familie. Meer nog: hij is al de vierde generatie. Deze bijzondere familiegeschiedenis begint in 1929 wanneer grootvader Marcel De Corte een job aanvaardt van de Coca-Cola Export Corporation.

Ook Marcel’s vrouw, Elisabeth Conradi, en zijn vader, Paul De Corte, kunnen er al gauw aan de slag: Elisabeth als conciërge, en Paul als nachtwaker, een job die hij tot aan zijn pensioen zal uitoefenen. Dat de liefde voor Coca-Cola met de paplepel wordt meegegeven, bewijst Marie-Louise De Corte, dochter van Marcel en Elisabeth. Ook zij blijft het bedrijf trouw gedurende haar hele carrière, van telefoniste tot directiesecretaresse. In 1980 zorgt een vacature voor truckchauffeur ervoor dat ook haar zoon, Guy, voor het bedrijf Coca-Cola kiest.

Die trouw en de passie. Dat blijken de gemeenschappelijke factoren bij alle medewerkers van Coca-Cola. Wij zijn dan ook zeer fier op al onze 24OO medewerkers, die elke dag alles in het werk stellen om jou ene verfrissend drankje te bezorgen.

François Tomas van Coca-Cola verduidelijkt hoe belangrijk we ze vinden.