Na vijf jaar is het opnieuw zover: onze magische kersttruck komt terug naar België en zal van 7 tot 31 december het hele land doorkruisen. Iedereen kan de truck gebruiken om zijn wensen te laten projecteren en  kon daar op 10 december  zelfs een beroep voor doen op Uber.

Samen genieten is een boodschap die Coca-Cola al vele jaren uitdraagt en Kerstmis is het feest bij uitstek om leuke momenten te delen. Onze frisdrank voelt zich heel erg thuis in dit feestseizoen. We mogen zelfs trots zijn op onze bijdrage aan de internationale looks van de Kerstman. “Al sinds de jaren ’20 van de vorige eeuw dragen we ons steentje bij om de magie van het kerstgevoel mee tot leven te brengen”, zegt Ben Bijnens, Country Director Coca-Cola Services Belgium & Luxembourg. “Wedden dat het kerstgevoel straks pas écht begint te kriebelen als je de Coca-Cola-kersttruck in je buurt ziet passeren?”

De Kersttruck komt naar België…

Onze kerstcampagne van dit jaar ontdek je niet enkel via onze spots op televisie of affiches op straat. We trekken ook zelf de hort op, want onze sprookjesachtige truck komt na vijf jaar opnieuw naar België. Tussen 7 en 31 december doorkruist hij het hele land: van Hasselt tot Adinkerke, van Zwijndrecht tot Oberpallen,… hij stopt wel ergens in jouw buurt. De exacte stopplaatsen ontdek je in deze kalender, maar je kan de verhalen van de kersttruck ook volgen op onze website, Instagram, Facebook en Snapchat.

…en iedereen kan zijn kerstwens delen

De truck trakteert het hele land op magische momenten. Dit jaar krijgt iedereen de kans om vrienden en familie te verrassen met wensen op de truck. Geef na het nemen van een selfie met de truck én de kerstman, je mooiste of gekste kerstwens in op een iPad om hem daarna gigantisch groot geprojecteerd te zien op de zijkant van de truck. Duik vervolgens in de laadbak om ook nog eens een filmpje op de nemen en geniet tenslotte van ijskoude maar hartverwarmende Coca-Cola naar keuze.

De Uber-Kerstman

Op 10 december gingen we nog een stapje verder en sloegen we de handen in elkaar met Uber, de . Je kon die dag onze kersttruck boeken via de Uber-app en bij het bestellen meteen een persoonlijke boodschap meegeven. Die boodschap kon je laten leveren in Brussel, waar de truck halt hield. Wanneer de truck in de buurt van het doorgegeven adres kwam, kreeg je het bericht ‘Santa is arriving now!’ en trakteerde de truck jou op een extra feestelijk assortiment frisdrank.


 

De magische Coca-Cola truck uitgerust met lichtjes, warme kerstboodschappen op het led-scherm en de enige echte kerstman en  trok in de Brusselse straten al snel de aandacht van jong en oud. De kerstman kreeg honderden aanvragen via de Uber-app van mensen die graag een vrienden of familie wilden verrassen met een specale boodschap. Het resultaat? Blije gezichten en enthousiaste reacties.

Ik wil samenwonen met jou! – Stan Andrei

Reactie van zijn vriend Tomas Bonilla:

“Ik ben echt verrast. Ik had dit niet verwacht. Maar Stan is dan ook een beetje gek. Ik vind het echt super! Ik hou van kerst. Alle warmte en gezelligheid die je dan ervaart, is fantastisch!"

 

Vrolijk Kerstfeest Moumoun – Mathieu

Reactie van zijn vriendin Charlotte:

“Dit is echt een leuke verrassing! Ik hou van kerst. Vooral voor de cadeautjes"

 

Vrolijk Kerstfeest mijn kleine Emilio – Esteban

Reactie van Esteban:

“Het is Emilio zijn eerste kerst dit jaar. Een die hij zich in elk geval altijd zal herinneren. Nu weet hij ook hoe leuk de kerstperiode is"


 

Op een huwelijksdrink van Fleur en Jean, verrasten enkele vrienden hen met de volgende boodschap:

Na het uitwisselen van tickets, uitwisselen van ringen. Aan jullie om het vervolg te schrijven. Voor Fleur et Jean.

Reactie van Fleur:

“Dit is super. De truck is prachtig. Ik ben overweldigd!”