De zomer is het perfecte moment om te nippen van een citroenlimonade onder de parasol. De verfrissing waar iedereen van geniet en die het verschil maakt! Daarom maakt deze zomertopper ook zijn opwachting in het Coca-Cola zero-assortiment, als perfecte begeleiding bij de allerbeste momenten.

Enkele maanden geleden onthulde Coca-Cola zero sugar zijn vernieuwde recept, dat nog beter smaakt en natuurlijk gegarandeerd suikervrij is. Dankzij het aanhoudende succes tien jaar na de lancering in België & Luxemburg, is de calorievrije Coke deze zomer ook verkrijgbaar in de versie lemon (citroen), een smaak die de consumenten bijzonder waarderen.

Citroen, verkozen tot zomersmaak van 2017

In ice tea, limonade of eenvoudigweg geperst in een groot glas water: citroen wordt steeds populairder in de categorie alcoholvrije dranken en zit zelfs sinaasappel, de eeuwige topper onder de fruitsappen, op de hielen. Met Coca-Cola zero sugar lemon wordt de citroensmaak ongetwijfeld DE zomertrend van 2017 ... Bovendien is het succes ook daarna verzekerd, dankzij de populariteit van suikervrije dranken.

Naast de smaak cherry (kersen) is citroen het tweede gearomatiseerde product in het assortiment Coca-Cola zero sugar. Op die manier wordt het aanbod aan suikervrije dranken van Coca-Cola in België & Luxemburg weer wat groter: minder calorieën en steeds meer keuze. Coca-Cola zero sugar lemon is verkrijgbaar als Slim Can van 33 cl en petfles van 1,5 l en wordt toonaangevend voor wie zin heeft in een kleine verfrissing!