Vorige week vond in Beveren en Sint-Niklaas de Special Olympics Belgium Nationale Spelen plaats. Door het organiseren van dit driedaagse sportevent wil de organisatie mensen met een verstandelijke beperking helpen integreren in de samenleving. Net als vorig jaar konden de medewerkers van Coca-Cola een dag lang meehelpen. Dit jaar was dat in het kader van het nieuwe vrijwilligersprogramma.

Het Coca-Cola vrijwilligersprogramma

Als lokaal bedrijf vinden we het belangrijk om naast de productie, distributie en verkoop van onze dranken ook betrokkenheid te tonen voor de samenleving waarin we actief zijn. Dit jaar doen we daar nog iets extra bovenop met de officiële start van ons vrijwilligersprogramma. Hier bieden we aan de meer dan 2.300 medewerkers van Coca-Cola European Partners & Coca-Cola Services in België en Luxemburg de mogelijkheid om twee werkdagen per jaar aan vrijwilligerswerk te doen.

Coca-Cola op de Special Olympics

Meer dan 35 medewerkers besloten dan ook de handen uit de mouwen te steken op de Special Olympics. Gaande van bevoorrading tot begeleiding en zelf een heuse fotoshoot, met veel enthousiasme stonden de Coca-Cola medewerkers de atleten bij. En, het resultaat? Dat zie je in onderstaande video!