Coca-Cola slaat de handen in elkaar met het Italiaanse modemerk Pinko. Drie seizoenen lang maken ze een sprankelende kledingcollectie waarin de combinatie van de iconische kleuren van Coca-Cola en de glamour-stijl van Pinko absoluut weet te verrassen.

(Credits photo: Pinko)

Coca-Cola inspireert de nieuwe kledingcollectie van Pinko

Coca-Cola en Pinko werkten afgelopen zomer voor het eerste samen door aangepaste flesjes en blikjes van Coca-Cola Light met een roze handtekening van Pinko op te ontwerpen.  In Italië werd voor die gelegenheid de modeshow ‘Pink x Coca-Cola’ georganiseerd.

Pinko werd opgericht in de vroege jaren 1990 door Pietro Negra en zijn vrouw Cristina Rubini. Het Italiaanse merk bestaat uit high-end moderne kleding en wordt gekenmerkt door een unieke en sterke vrouwelijke stijl. Pinko combineert glamour met street style, popcultuur en moderniteit.

(Credits photo: Pinko)

De collectie van Coca-Cola en Pinko is grotendeels geïnspireerd op street style kleding, zoals truien en T-shirts. Op de T-shirts vind je de iconische kleuren van Coca-Cola terug. De Pinko handtas "liefde" is ook verkrijgbaar in drie nieuwe modellen trouw aan het temperament en de kleuren van de Coca-Cola collectie. Kortom, een sprankelende lijn die zou moeten aanspreken voor fans van iconische logo's en popcultuur!

"Coca Cola staat bekend voor zijn iconic design in iconic kleuren... op een fashionable manier hiermee aan de slag gaan was dan ook een must. De collab met Pinko bewijst dat Coca Cola een match made in heaven is met Italiaanse on trend fashion", zegt Tiany Kiriloff van Belmodo.

De collectie is beschikbaar in Pinko winkels en in een aantal chique boetieks in Italië, Rusland, Japan, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, maar ook online op www.pinko.com.

Wil je nog meer van deze leuke goodies? Neem dan zeker eens een kijkje op de officiële online Coca-Cola shop.