Heb je ze ook al gezien op je unief of hogeschool, die high tech drankautomaten, waarbij je met je smartphone je drankje kan betalen, maar ook nog eens kan sparen voor een extra drankje? Met onze Happy Caps-applicatie willen we jouw voorliefde voor onze drankjes belonen en is elk 7de drankje gratis.

In 2015 lanceerden we onze Happy Caps-app. Het Happy Caps-concept ontstond… op een campus, enkele jaren terug, in co-creatie met Belgische Vlerick-studenten. En an sich is het poepsimpel: wie de Happy Caps-applicatie downloadt krijgt een digitale 'spaarkaart'. Bij elk drankje dat je via één van de deelnemende automaten bestelt, krijg je 40 caps. Wanneer je 240 caps gespaard hebt, krijg je van ons een gratis drankje naar keuze. De rekening is snel gemaakt...

Trouwens, je kan caps verdienen aan alle automaten die de Happy Caps-QR-sticker hebben. Je kan deze automaten vinden via de kaart met locaties in de applicatie of je kan de stickers opsporen op de ramen en deuren van gebouwen waar een automaat staat. Onze deelnemende automaten zijn tegenwoordig al te vinden op de campussen van de VUB, UGent, KULeuven, Erasmushogeschool, ULB, ULG en HEC Luik.

Happy Caps locaties

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig!  

  • Download de Happy Caps applicatie in de App Store of in de Google Play Store
  • Registreer je (een login met Facebook volstaat)
  • Scan met je app de QR-code op de drankautomaat
  • Kies je drankje en betaal (met de bancontact-app, cash of met je bankkaart)
  • Geniet van je drankje

Er is ook een game en fun factor, want je kan ook een leuk spelletje spelen na elke aankoop. Hiermee kan je méér "Caps" verdienen.

Straf hoe een app en slimme drankautomaten jou het leven gemakkelijker kunnen maken… Download nu de Happy Caps in de App Store en de Google Play Store.