Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of heb je altijd al eens willen weten hoe het voelt om CEO te zijn van een groot bedrijf? Dan zijn de ‘Challenge Days’ die het nieuwe jobplatform WannaWork organiseert ongetwijfeld iets voor jou!

Het nieuwe jobplatform WannaWork wil de werkzoekende jonge internetgeneratie, de zogenaamde millenials, aan een job helpen door hen fysiek met bedrijven in contact brengen, met echte kennismakingen op de werkvloer in plaats van een sollicitatiebrief en een gesprek. Daarnaast hebben ze ook een team van coaches klaar staan die je graag tips & tricks geven om je goed voor te bereiden op een nieuwe uitdaging of om je CV tot in de puntjes af te werken.

Een dag met de Country Director van Coca-Cola European Partners

Om jongeren dichter bij hun droomcarrière te brengen, organiseert WannaWork ‘Challenge Days’. Op zo’n Challenge Day kan je ontdekken hoe het voelt om een CEO te zijn van een groot bedrijf. Zo maken deelnemers bijvoorbeeld kans om een volledige dag mee te lopen met Etienne Gossart, Country Director Belux van Coca-Cola European Partners. Dat kan door een creatieve sollicitatie op te sturen waarin je je persoonlijkheid, ambitie of motivatie benadrukt. Het maakt niet uit of je dat doet met een video, podcast, brief of zelfs liedje. Als je maar weet te verbluffen!

"Coca-Cola is er voor iedereen; dit is één van de intrinsieke waarden van ons merk. Dit geldt ook voor onze teams en daarom hebben we niet getwijfeld om mee onze schouders te zetten onder Wannawork. Wij zijn ervan overtuigd dat door in het bedrijfsleven gelijke kansen aan ieder talent te bieden - ongeacht herkomst, geloof, achtergrond - we mee bouwen aan een succesvolle diverse en inclusieve samenleving," zegt Etienne Gossart, Country Director Belux van Coca-Cola European Partners.

Wie interesse heeft om deze uitdaging aan te gaan, dient zijn inzending door te sturen voor 30/11/2017 naar adil@wannawork.com. 

Succes!

Meer info vind je op de website van WannaWork.