‘Music goes better with Coke!’ Alles gaat beter met muziek én met een Coca-Cola. Je vindt ons dan ook terug op de grootste en leukste muziekfestivals van België.

Muziek is altijd één van Coca-Cola’s favoriete manieren geweest om mensen bij elkaar te brengen – niets leuker dan uitgaan, dansen en naar je favoriete artiest of DJ luisteren, toch? De kans is dan ook groot dat jij in België al op een muzikale date met Coca-Cola bent geweest!

Bijvoorbeeld op een van de festivals waarvan we partner zijn. We schenken niet alleen verfrissende drankjes op hete zomerdagen, maar dragen écht bij aan de festivalervaring met leuke spelletjes en wedstrijden, creatieve animaties en recyclageacties!

Onze steun aan de Belgische muziekscene stopt natuurlijk niet wanneer het festivalseizoen eindigt! Het hele jaar door zijn wij trotse partners van de grootste Belgische stadiums, zalen en muziekclubs.

En wie over muziek spreekt mag ook ons Belgisch nachtleven niet vergeten! Ook daar is Coca-Cola met plezier aanwezig: we zorgen voor verfrissing in de vele discotheken en danscafés zodat jij je beste beentje kan blijven voorzetten tot het licht wordt!

Een van de muzikale toppers waarvan we partner zijn, is Pukkelpop. Organisator Chokri Mahassine maakt duidelijk dat we intussen veel meer zijn dan een sponsor.