Om het vakantiegevoel nu al in huis te halen, ruilt Coca-Cola het iconische logo op de blikjes en petflesjes (Coca-Cola original taste, zero sugar en light taste) tijdelijk in voor 76 droombestemmingen, van exotische oorden als Hawaii en Miami over Europese bestemmingen als Ibiza en Marbella tot vijf Belgische festivals.

Van 24 april tot en met 20 augustus 2017 kan je een onvergetelijke vakantie winnen [1] door een blikje of pet-fles van Coca-Cola met vakantiethema te kopen en de unieke code die je op de promotieverpakking vindt in te voeren op deze website. Er wordt 1 internationale trip en 1 Europese trip per week verloot. Daarnaast worden er 95 festival pakketten naar 5 Belgische festivals weggegeven: Rock Werchter, Les Ardentes, Dour, WECANDANCE en Pukkelpop.

Voor deze nieuwe zomercampagne onderzocht Coca-Cola de favoriete strandbestemmingen van de Europeanen. Uit de enquête van TNS [2], wereldspeler in internationaal onderzoekt, blijkt dat wij Belgen de Europese voorkeur volgen en graag de Atlantische Oceaan oversteken voor onze droomstranden: Hawaii en Miami. Op een enthousiaste 3de plaats staat Barcelona. Belgische jongeren tussen 16 en 19 trekken liever ver weg (Hawaii, Miami, Las Vegas), net zoals volwassenen zonder kinderen (Hawaii, Miami, Cuba). Gezinnen met kinderen lonken ook naar paradijselijke bestemmingen (Hawaii, Miami), maar kiezen even graag voor vakanties in Europa (Toscane, Barcelona, Corsica).

[1] OCBS Tombola CDSB KBAR 30/08/2016. Wekelijkse trekking.

[2] Top 50 Beach Holiday Destinations, uitgevoerd door TNS bij 600 respondenten in Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje en België (3000 respondenten in totaal).

Coca-Cola verpakkingen zomer

Wat kan je winnen in de zomer van 2017?

Elke week maak je kans om een reis te winnen naar een bestemming in en buiten Europa. Denk bijvoorbeeld aan Bali, Hawaï, Costa Rica, maar ook Barcelona of Rome.

Wil je graag gratis naar een festival deze zomer? Win dan één van de 95 festivalpakketten met gratis toegangstickets! Wie weet kan jij de laatste tickets van een van de volgende festival winnen: Rock Werchter, Les Ardentes, Dour, WECANDANCE en Pukkelpop.

Praktische tips

Wil je graag deelnemen aan deze campagne maar weet je niet hoe? Lees dan even onderstaande praktische tips.

Wanneer kan ik deelnemen aan deze promotie?

De promotie start op 24 april 2017 en loopt tot en met 20 augustus 2017.

Hoe kan ik een vakantie/festival winnen?

Op elke verpakking van Coca-Cola original taste, zero sugar en light taste (330 ml, 500 ml, 1L, 1,5L) staat onder de dop (petflessen) of het lipje (blikjes) een unieke code vermeld die bestaat uit 10 cijfers en letters. Deze unieke code kan je invoeren op www.cocacola.be/summer. De letters A, E, I, O en U worden nooit gebruikt in de codes.

Hoe weet ik of ik gewonnen heb?

Een keer per week wordt er een winnaar getrokken die een internationale droomvakantie of Europese trip wint. Daarnaast maken 95 deelnemers kans op een festivalpakket voor 2 personen naar een Belgisch festival. Deze winnaars worden gekozen door een onafhankelijke partner. De winnaars worden na de trekking wekelijks op de hoogte gebracht via mail.

Waar kan ik de volledige lijst met 76 reisbestemmingen vinden?

Deze vind je hier.

Wat doe ik als mijn unieke code niet werkt?

  1. Dubbelcheck nog even of het wel degelijk om een actieverpakking gaat. Dit betekent dat de vermelding van ‘Share a Coke in + vakantie/festival bestemming op het blik of petfles moet staan.
  2. Check of je een unieke code, bestaande uit 10 cijfers en letters correct hebt ingevoerd. Hou er rekening mee dat de codes hoofdlettergevoelig zijn. De letters A, E, I, O en U worden nooit gebruikt in de codes.
  3. Wanneer je tweemaal na elkaar een ongeldige unieke code hebt ingegeven, wacht je best 1 minuut voor je opnieuw probeert.
  4. Als het niet lukt om de unieke code in te voeren, kan je contact opnemen met het Consumer Interaction Center van Coca-Cola met vermelding van de Coca-Cola zomeractie.

Niet gevonden wat je zocht? Hier vind je alle praktische informatie over deze zomercampagne terug.

Beleef een onvergetelijke zomer met Coca-Cola