Zon, zee, strand, muziek en overheerlijke cocktails en Fïnley mocktails. Deze zomer moet je het echt niet in Ibiza of op de Caraïben gaan zoeken. Onze Belgische kust heeft heel wat trendy beachbars die de moeite waard zijn om te ontdekken. Hier alvast enkele aanraders! 

Strandbar Knokke: Albertstrand

Het Albertstrand, gelegen schuin over het casino, is een vaste waarde in Knokke. Je kan er tot rust komen in een aangename en familiale sfeer. Dankzij de keuze aan verfrissende drankjes, cocktails en mocktails kan je extra genieten van de zon.

Albertstrand Knokke-Heist

Tussen 14 en 17 juni wordt Knokke-Heist het decor voor een wereldprimeur: de eerste short Take Off & Landing- wedstrijd op het strand. Het principe is simpel: met vliegtuigjes proberen de deelnemers op een zo kort mogelijke afstand op te stijgen en te landen. Het Albertstrand wordt dan omgetoverd tot een internationale luchthaven, controletoren en landingsbaan. Avontuur en plezier verzekerd!

Meer info: https://www.albert-strand.be/

Beachbar Knokke: Bar D'O

Bar D'O Knokke

In Bar D’O kan je gezellig met vrienden of familie genieten van wijn, cocktails en mocktails aan gezellige gemeenschappelijke tafels. Daar hoort natuurlijk ook de gepaste lounge muziek bij. Voor wie het liever wat rustiger aandoet of gewoon wil zonnebaden zijn er ligbedjes en stoelen achter een zeil beschikbaar. 

Meer info: http://www.strandbardo.be/

Strandbar Heist: Coconut Beach

Coconut Beach Heist

In Coconot Beach in Heist kan je in een mediterrane sfeer genieten van de perfecte strandbeleving. Daarbij zorgen de originele cocktails voor de nodige verfrissing!

Meer info: https://www.coconutbeach.be/

Strandbar Zeebrugge: Surfclub Icarus

Surfclub Icarus Zeebrugge

Surfclub Icarus in Zeebrugge is de perfecte plek om de eerste stappen in het kitesurfen te leren. Maar ook voor de ervaren kitesurfers is het heerlijk vertoeven in Icarus. Icarus biedt verschillende lessen aan  – van een introductieles tot privé- en groepslessen. Op het terras –helemaal in Coca-Cola stijl – kan je genieten van lekkere en verfrissende Fïnley mocktails en de zon. 

Meer info : http://icarussurfclub.be/

Beachbar Blankenberge: O'Neill Beachclub

O'Neill Beachclub Blankenberge

O’Neill beachclub, gelegen aan de voet van de duinen en vlakbij de pier, is dé plek voor watersportfanaten. Je kan kiezen uit golfsurf, kitesurf, windsurf, stand-up paddle board, body board, skim board, beach kite, kayak en raft. Daarnaast vinden er ook grote sportevents plaats, waaronder Rugby Open, BK handbal en EK korfbal. Tijdens de zomer staat een grote Coca-Cola tribune op het strand en kan je in de bar genieten van cocktails en Fïnley mocktails. waaronder Rugby Open, BK handbal en EK korfbal. Tijdens de zomer staat een grote Coca-Cola tribune op het strand en kan je in de bar genieten van een drankje. waaronder Rugby Open, BK handbal en EK korfbal. Tijdens de zomer staat een grote Coca-Cola tribune op het strand en kan je in de bar genieten van een drankje. 

Meer info: http://oneillbeachclub.com/

Beachbar Oostende: Polé Polé 

Polé Polé Beach Oostende

Op het strandfestival Polé Polé Beach in Oostende wordt de volumeknop deze zomer weer helemaal opengedraaid voor een exotische beachparty. Je kan er genieten van verleidelijke cocktails en heerlijke gerechten of rond snuisteren op het gezellige marktje. gezellige marktje. 

Meer info: http://www.polepole.be/

Beachbar Westende: Papagayo Beach

Papagayo Beach Westende

In Papagayo Beach in Westende is het leuk vertoeven voor zowel groot als klein. Op het terras kan je in een gezellig decor genieten van lekkere cocktails, waaronder de Fïnley Mojito en tapas. Kinderen kunnen zich uitleven in de omheinde speeltuin achteraan de beachbar.

Meer info: https://www.facebook.com/Papagayo-Beach-Westend-1848113985429073/

Beachbar Koksijde: Beach Village

Beach Village Koksijde

Voor wie op zoek is naar een familiale beachbar, is Beach Village in Koksijde de plaats bij uitstek. Het is een openlucht speeldorp met trampolines en springkastelen. In de bar, die naast het speelplein ligt, kan je genieten van een drankje en een hapje. 

Meer info: https://beachvillage.be/n

Leuk weetje: van 13 juli tot 19 augustus krijg je bij aankoop van twee packs minicans Coca-Cola Original, Coca-Cola zero sugar, Coca-Cola light taste of Fuze Tea in enkele supermarkten aan de kust (Carrefour Market, Carrefour Express, Proxy Delhaize, AD Delhaize en Spar) een jeton. Die jeton kan je bij deze beachbars omruilen voor een gratis Fuze Tea!