De maand februari betekent voor veel mensen een maand zonder alcohol. Een uitstekend moment om kennis te maken met niet-alcoholische alternatieven zoals bijvoorbeeld mocktails of lekker water met een smaakje. We stellen Natacha Ghesquière, Brand Manager van Chaudfontaine, drie vragen over een maand zonder alcohol en de verschillende Chaudfontaine Fusion smaken

Waarom is Chaudfontaine Fusion een perfect alternatief voor tijdens deze alcoholvrije maand?

Simpelweg omdat Chaudfontaine Fusion ons de voordelen biedt van water in combinatie met unieke smaken. Zonder calorieën, en natuurlijk zonder alcohol kan je variëren met deze 5 verschillende smaken: citroen, framboos & limoen, limoen & munt, mandarijn & kamille, watermeloen & komkommer.

Een maand zonder alcohol moet natuurlijk wel leuk en haalbaar blijven. Welke Chaudfontaine Fusion smaken raad jij aan?

In februari begin ik langzaam aan af te tellen naar de zomer… Ik heb al zin in lange, warme zomerdagen en frisse drankjes om deze grijze dagen snel te vergeten. Daarom kies ik voor de Chaudfontaine Fusion Watermeloen & Komkommer.

Heb je nog goede tips voor mensen die de uitdaging aangaan?

Een alcoholvrije maand is ook de perfecte gelegenheid om andere voornemens waar te maken: meer sporten, beter slapen en gezond en evenwichtig eten bijvoorbeeld. Daarnaast is het ook een moment om nieuwe drankjes te ontdekken en bewustere manieren aan te leren om alcoholvrije drankjes te weten appreciëren. Bovendien heeft Chaudfontaine nog mooie verrassingen in petto in 2019. Stay tuned!

Check ook de heerlijke Chaudfontaine Fusion mocktails van food & lifestyle styliste Marta.