De komst van HONEST naar ons land geeft je de kans om drie nieuwe smaken te proeven. En ze hebben drie dingen gemeen: ze zijn gemaakt van biologische ingrediënten, bevatten kruidenthee en zijn laag in calorieën.

“We hadden dorst.” Zo begint het verhaal van Seth Goldman en Barry Nalebuff, de oprichters van HONEST.

Dat was in 1988. Intussen heeft HONEST drie drankjes met elk hun eigen smaak. Maar natuurlijk allemaal biologisch, op basis van kruidenthee en laag in calorieën.

Wat is jouw favoriet?

Wie het graag fris-zoet heeft, kan terecht bij HONEST Granaatappel en bosbessen met kruidenthee. De biologische hibiscusthee met granaatappel- en bosbessensap zorgt voor een onweerstaanbare smaak. 

Wie het graag wat klassieker heeft, vindt zijn gading bij HONEST Sinaasappel en mango met kruidenthee. De thee wordt hier geblend met sinaasappel- en mangosap en inspireert je zo om eens wat anders te drinken – en te denken. 

Wie het graag verrassend heeft, valt ongetwijfeld voor HONEST Citroen en honing met kruidenthee. We mengen de thee met citroensap en voegen er een vleugje biologische honing en biologische rietsuiker aan toe. 

Je merkt het, voor elk wat wils.

Wil je weten waarom wij het belangrijk vinden om een biologisch drankje op de markt te brengen, lees ons verhaal.