Recyclage

Anderlecht-1.JPG

Medewerkers sorteren zwerfvuil tijdens Coca-Cola Recycling Tour

Dat we veel belang hechten aan duurzaamheid, staat buiten kijf. Jaarlijks organiseren we, onder de noemer CRS in Action’, een week boordevol activiteiten waarbij we duurzaamheid dichter bij onze mensen brengen.

Play Button
chaudfontaine-grand-nettoyage-du-printemps.png

Handen uit de mouwen tegen zwerfvuil

46 vuilzakken vol. Dat was de ‘buit’ na een dag zwerfvuil opruimen rond onze vestigingen in Chaudfontaine en Heppignies tijdens Le Grand Nettoyage de Printemps.

Play Button
Verpakkingen-waardevolle-bron-voor-hergebruik.png

Verpakkingen, een waardevolle bron voor hergebruik

Duurzaam ondernemen betekent ook aandacht hebben voor de materialen waarmee we onze drankjes verpakken. We dragen actief bij tot het ontwikkelen van de circulaire economie en doen dat met vier concrete plannen.

Play Button
Verpakkingen-lead-image.png

Blik, glas en PET: alsmaar lichter & steeds 100% recycleerbaar

Bij Coca-Cola gaan economie en ecologie hand in hand. Zo maken we gebruik van gerecycleerde grondstoffen om op een actieve manier bij te dragen aan een circulaire economie.

Play Button
Statiegeld-lead-image.png

Statiegeld: vragen en antwoorden

Over statiegeld wordt de laatste tijd veel gezegd en geschreven. Ook Coca-Cola krijgt, als drankenproducent, hier veel vragen over. We zetten de vaakst voorkomende vragen even op een rijtje, om zo ons standpunt toe te lichten.

Play Button
Fost-Plus-banner.png

De strijd van Fost Plus tegen zwerfafval

Nu België koploper is in de recyclage van verpakkingsafval verruimt Fost Plus zijn vizier. Al sinds 1994 zet het de schouders onder de selectieve inzameling, sortering en recyclage van huishoudelijk verpakkingsafval.

 

Op Social

Fans
Volgers
Views