Werkomgeving: realisaties 2016

*‘Coca-Cola’ bestaat in België en Luxemburg uit verschillende bedrijven: Coca-Cola Services NV (maakt deel uit van The Coca-Cola Company), Coca-Cola European Partners Belgium bvba en Coca-Cola European Partners Luxemburg bvba (maken deel uit van Coca-Cola European Partners).

Wij zijn een lokaal bedrijf dat 8 vestigingen telt, verspreid over België en Luxemburg. Hiermee bieden we 2.396 medewerkers een baan, goed voor 27% van alle jobs in de drankenindustrie. Het scala aan functies is breed: van logistieke medewerkers en productieoperatoren over ingenieurs tot verkopers en marketeers.

Elke job bij Coca-Cola zorgt voor 6 banen elders, waardoor we rechtstreeks en onrechtstreeks werk geven aan 16.900 mensen. We focussen daarbij op een veilige en gezonde werkomgeving, gaan voluit voor diversiteit en geven ook pas afgestudeerden alle kansen. Zo dragen we op lange termijn duurzaam bij aan de lokale economie en samenleving.

Onze doelstelling

We streven naar diversiteit in ons medewerkersbestand door getalenteerde medewerkers met verschillende achtergronden aan te trekken, op te leiden en te motiveren in een veilige en gezonde werkomgeving.

Onze strategie

We zijn ervan overtuigd dat een dynamische bedrijfscultuur en een positieve werkomgeving bijdragen aan een aangename werksfeer waardoor medewerkers zich thuis voelen, wat dan weer een positieve impact heeft op de productiviteit.

In dat kader: