Coca-Cola België bestaat in België & Luxemburg uit verschillende bedrijven : Coca-Cola Services, onderdeel van The Coca-Cola Company groep, en Coca-Cola European Partners, de bottelaar.  

Coca-Cola Services maakt deel uit van The Coca-Cola Company groep. De onderneming telt in België 213 medewerkers (eind 2015). The Coca-Cola Company en dochtermaatschappijen zijn eigenaar van de merken. Zij staan in voor de consumentenmarketing. In Anderlecht bevindt zich het tweede grootste Coca-Cola-innovatiecentrum wereldwijd. Er wordt gewerkt aan nieuwe producten, verpakkingen, kwaliteitssystemen en koelapparatuur.

Alle jobaanbiedingen in marketing, communicatie, boekhouding en de juridische dienst vind je op: http://www.europeancareers.coca-cola.com. Hier kan je ook solliciteren voor deze vacatures.

Coca-Cola European Partners Belgium (CCEPB) en Coca-Cola European Partners Luxembourg (CCEPL) zijn dochtermaatschappijen van Coca-Cola European Partners plc. Dit is de grootste bottelaar (op vlak van omzet) van de producten van de merken van The Coca-Cola Company wereldwijd. Coca-Cola European Partners Belgium en Luxembourg produceren, verdelen en/of verkopen ready-to-drink niet-alcoholische dranken onder de merken van The Coca-Cola Company groep.

Voor het overzicht van de vacatures bij CCEP in productie, supply chain, logistiek, merchandising en verkoop, surf je best naar https://nl.ccep.jobs. Hier kan je ook solliciteren voor deze vacatures.