Heel wat van onze dranken bevatten calorieën. Te veel calorieën eten en drinken, bijvoorbeeld uit frisdrank, kan bijdragen tot gewichtstoename en obesitas bij personen van elke leeftijd, ook bij kinderen.

Een evenwichtige levensstijl is cruciaal om ons gewicht onder controle houden. Zoals alle voeding en drank kunnen ook frisdranken met calorieën met mate worden geconsumeerd, zolang de consumptie niet buitensporig wordt.
Wij vinden dat ouders en voogden moeten beslissen wat het beste is voor hun kinderen op basis van hun individuele levensstijl.

Wij geloven in het bieden van keuze. We weten dat sommige mensen houden van de smaak van onze dranken, maar minder calorieën willen. Daarom bieden we een groot aantal heerlijk smakende dranken aan met minder of geen suiker en calorieën, zoals Coca-Cola zero sugar. Dat is ook de reden dat veel van onze dranken te koop zijn in kleine formaten. We verstrekken informatie over de hoeveelheid calorieën in onze dranken, zodat mensen de juiste keuze kunnen maken voor zichzelf en hun gezin.