Coca-Cola bestaat in België en Luxemburg uit verschillende bedrijven: Coca-Cola Services, onderdeel van The Coca-Cola Company groep, en Coca-Cola European Partners, de bottelaar.

Coca-Cola Services (CCS) maakt deel uit van The Coca-Cola Company (TCCC) groep. De onderneming telt in België 213 medewerkers (eind 2015). The Coca-Cola Company en haar dochtermaatschappijen zijn eigenaar van de merken. Zij staan in voor de consumentenmarketing. In Anderlecht bevindt zich het tweede grootste Coca-Cola-innovatiecentrum wereldwijd. Er wordt gewerkt aan nieuwe producten, verpakkingen, kwaliteitssystemen en koelapparatuur.

Coca-Cola European Partners Belgium (CCEPB) en Coca-Cola European Partners Luxembourg (CCEPL) zijn dochtermaatschappijen van Coca-Cola European Partners plc. Dit is de grootste bottelaar (op vlak van omzet) van de producten van de merken van The Coca-Cola Company wereldwijd. Coca-Cola European Partners Belgium en Luxemburg produceren, verdelen en/of verkopen ready-to-drink niet alcoholische dranken onder de merken van The Coca-Cola Company groep.