Een drankje voor elk moment

welk-drankje-voor-welk-moment-lead-image.png

Welk drankje kies je op welk moment?

Welk drankje past het beste bij welk moment? Wij geven je vijf bruisende tips, enjoy!

Play Button
coca-cola-zero-sugar-lemon-cherry.png

Coca-Cola zero sugar lemon: een vleugje citroen voor de zomer

De zomer leent zich uitstekend om te genieten van een fris drankje met citroen onder een parasol. Ontdek de Coca-Cola zero sugar lemon en cherry

Play Button
mini-can-lead-image.png

Miniverpakking, mega plezier!

Al meer dan 5 jaar zijn Coca-Cola, Coca-Cola light taste, Coca-Cola zero sugar en Fanta (het balletje) beschikbaar in kleine blikjes en flesjes van 15 en 25 cl. De kleine blikjes Fanta zijn nog maar sinds 2016 beschikbaar in de supermarkten. Onze kleinste verpakkingen spelen een belangrijke rol in onze doestelling om Belgen te helpen minder suiker en calorieën te consumeren. Met een nieuwe grootschalige (of beter gezegd mini) actie in de grote treinstations willen we consumenten niet alleen een verfrissend drankje aanbieden, maar hen ook verrassen met een mini-ervaring in een speciaal gecreëerde miniwereld met miniblikjes, een minikrantenkiosk, een minikrantje en minitafeltjes -en stoeltjes.

Play Button
mini-can-5.jpg

Miniverpakkingen: blikjes en flesjes voor elke gelegenheid

Kleine verpakkingen zijn al lang niet meer uit ons leven weg te denken. We vinden ze terug in cosmetica zoals kleine parfumflesjes, deodorants, gellak, maar ook in onze voeding zoals kleine confituurpotjes, botertjes en flesjes olijfolie. Ook de dranken van Coca-Cola zijn verkrijgbaar in kleine verpakkingen van 15cl of 20cl. We delen ze al langer uit om je te laten kennis maken met onze producten en je vindt ze in supermarkten of in de horeca. Toch zien we dat graag ruimer want kleine verpakkingen zijn nu eenmaal handig voor in je rugzak of handtas of gewoon voor bij je thuis. Met enkele nieuwe acties willen we iedereen het plezier van een mini formaat gunnen.

Play Button

Capri-Sun Fruity Water: heerlijk fruitig water zonder calorieën!

Ben jij ook een fan van water met een smaakje? Wat als je vandaag dankzij Capri-Sun kunt genieten van fruitig water, dit zonder calorieën en in een uniek drinkzakje? Het vrolijke merk van de vruchtenlimonade biedt vandaag Capri-Sun Fruity Water aan, fruitig water in 2 verschillende smaken: mango-passievrucht en zwarte bes.

Play Button

Op Social

Fans
Volgers
Views