Je wil graag aan de slag bij Coca-Cola? Ga dan zeker na of we een vacature hebben die perfect bij je past.

We geven je dit alvast mee: in het artikel over de bedrijfscultuur dompelen we je graag onder in wat we voor onze medewerkers belangrijk vinden.

In deze bijdrage over de structuur van Coca-Cola in België en Luxemburg geven we meer uitleg bij de verschillende bedrijven.

Werken bij Coca-Cola Services

Coca-Cola Services maakt deel uit van The Coca-Cola Company dat in zijn kantoor in Anderlecht, op wereldniveau het tweede grootste innovatiecentrum van het bedrijf huisvest. Coca-Cola Services verzorgt in het bijzonder de communicatie en de marketing over onze merken naar consumenten.  

Via deze website krijg je een overzicht van de beschikbare vacatures Je ontdekt er niet enkel de Belgische jobs, maar ook de opportuniteiten in andere Europese filialen. Het filiaal in Anderlecht huisvest bovendien een aantal (West)-Europese en zelfs internationale functies.

Werken bij Coca-Cola European Partners

In partnership met The Coca-Cola Company is Coca-Cola European Partners in België het bedrijf dat de productie, warehousing, distributie en verkoop verzorgt van je favoriete dranken.

Binnen ons gehele bedrijf hebben we uiteenlopende carrièremogelijkheden voor sollicitanten met werkervaring en voor pas afgestudeerden: van supply chain over de commerciële functies tot het  beheer van grote accounts en marketing. Daarnaast bieden we centrale functies in finance, communicatie, legal, IT en human resources.  
Op deze website bundelen we al de vacatures. Op basis van locatie en vakgebied kan je zoeken naar een job die je op het lijf is geschreven.