Winnende labeldesigns te bewonderen op verschillende locaties in België

Een Fanta-label gezien dat je niet in de winkel vindt? Dat kan! De creatieve en kleurrijke designs zijn allemaal winnende inzendingen van ‘Fanta Design & Win’. Een wedstrijd, waarmee het frisdrankmerk afgelopen zomer jongeren uitdaagde om creatief uit te hoek te komen. Uit de meer dan 1.700 inzendingen zijn nu de vijf beste designs gekozen. Zij worden als beloning prominent in de kijker gezet.

Afgelopen zomer verschenen er Fanta-flessen met enkel de contouren van het logo op een wit etiket. Fanta deed hiermee een oproep aan jongeren om er zelf mee aan de slag te gaan. “Een oproep die massaal werd opgevolgd”, zegt Céline Van den Rijn, Marketing Director Coca-Cola België & Luxemburg.

De winnaars zijn: Joyce Verkens uit Halle, Auraline Becker uit Blicquy, Ana Carolina Lemmens uit Schoten, Laure Hubaux uit Corenne en Lien Teuwen uit Kinrooi. Hun designs worden getoond op grote billboards op verschillende plaatsen in België. De winnaars zelf worden thuis ook nog eens verrast door een officiële Fanta-crew die een mobiele billboard meebrengt met daarop hun winnende ontwerp.

De 5 winnende designs zijn de apotheose van de #FantaDesign wedstrijd, die liep van 4 juli tot 15 september. Tussendoor wonnen ook al elke week 3 designers hun eigen creatie op een coole t-shirt.

De winnende designs:

Ana Carolina Lemmens

Auraline BeckerJoyce Verkens


Laure Hubaux


Lien Teuwen