Griezelige blikjes én een nieuwe (bloedrode!) appel-kerssmaak

Niet schrikken als je Fanta in de winkelrekken zoekt, want de frisdrank pakt uit met een spooky Halloween-collectie. En speciaal voor deze Halloween kun je ook proeven van een nieuwe, bloedrode smaak:

Fanta Apple-Cherry, met appel- en kersensmaak.

Scary on the outside, sweet on the inside!

Fanta maakt dit jaar van Halloween nog meer fun, want de 250ml petflesjes, de 500 ml petflesjes en de 330ml blikken krijgen tijdelijk een nieuwe look. Vier spooky beelden nemen de verpakking over: een heks, een skelet, een zombie en een vampier, van de hand van de Israëlische illustrator Noma Bar. En dat zorgt voor blikjes en flesjes waar je van gaat rillen!

Fanta Apple Cherry Limited Edition (Halloween)

Bovendien staat er op elke Halloween-verpakking ook een Snapcode waarmee je toegang krijgt tot 9 unieke Snapchat®-filters en -lenzen. Tover jezelf om tot je meest angstaanjagende alterego en laat je vrienden lekker schrikken! Als klap op de vuurpijl lanceert Fanta ook een speciale griezeldrank: Fanta Apple-Cherry, bloedrood maar tegelijk superfruitig.

Fanta Apple Cherry - Halloween verpakking (limited edition)

 

Céline Van den Rijn, marketing director Coca-Cola Belgium: “Halloween is het moment van het jaar waarop zowel jongeren als volwassenen eens lekker ongegeneerd kunnen griezelen – en Fanta helpt daar graag bij. Bovendien zijn deze Halloween jongeren aan de macht bij Fanta: niet alleen duiken onze bekende influencers (Simon Herck, Unagize, Angela Jakaj) op in de tv-spots, de Fanta-tienerbazen Janne en Marwan, die deze zomer een unieke vakantiejob bij ons beleefden, hebben de campagne mee uitgedacht.”

Praktische info

De Fanta Halloween-verpakkingen en de nieuwe smaak Fanta Apple-Cherry zijn verkrijgbaar tot eind oktober.

Fanta Apple-Cherry is beschikbaar in 250 ml petfles en 6-pack.

Door de Snapcode (een soort QR-code) op de deelnemende verpakkingen te scannen, krijg je toegang tot exclusieve Halloween filters en lenzen (5 filters en 4 lenzen). Elke dag is er een andere lens/filter beschikbaar, je weet dus nooit van tevoren wat je die dag zal ontdekken. En hoe dichter bij Halloween, hoe griezeliger de lenzen en filters!

Meer over de tienerbazen Janne en Marwan lees je op:

http://nl.cocacolabelgium.be/stories/een-onvergetelijk-fanta-avontuur-voor-janne-en-marwan